Zuhal Topal'la Sofrada 502. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 22 Aralık Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 502. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 502. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Zuhal Topal’la Sofrada rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen programda her hafta birbirinden renkli yarışmacılar ekrana geliyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen yemek yarışmasında hem eğlence hem de kıyasıya rekabet yaşanıyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi hergün saat 16.00’da FOX TV’de ekrana gelmeye devam ediyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana büyük ödülü kazanmak için kıyasıya rekabet ediyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile izlenen programda gelinler mutfaktaki hünerlerini sergilerken kaynanalar ise puanlama yapıyor. Her hafta birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergiledikleri yarışmada haftanın birincisi olacak isim ise merakla bekleniyor. Cuma günleri gerçekleşen haftanın finalinde menüsü ile Zuhal Topal’dan ve kaynanalardan en yüksek puanı almayı başaran gelin 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı kahkaha ve rekabet dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 21 Aralık Yarışmacısı Kimdir, Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programında dün ekrana gelen bölüm ile yeni haftanın yarışmacıları tanıtıldı. 21 25 aralık haftasında yarışacak olan gelin ve kaynanaların tanıtıldığı programda haftanın ilk yarışmacısı olan Tuğba Erdem de performansını sergiledi. Tuğba Erdem ve kaynanası Özlem Erdem birinci olmak için iddialı olduklarını belirtti. Programın heyecan dolu geçen haftanın ilk bölümünde menüsü ile kaynanaları evine misafir eden Tuğba Erdem toplamda 30 puan almayı başardı. Tuğba Erdem’in 30 puan ile birinci olup olamayacağı şimdiden merak konusu oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada 22 Aralık Yarışmacısı Kim, Puanı Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programı bugün haftanın ikinci bölümü ile ekrana gelecek. Derya Yılmaz ve kaynanası Esra Yılmaz’ın yarışacağı 22 aralık bölümü henüz ekrana gelmedi ve puan durumu belli değil. Program yayınlandıktan sonra güncel puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.