Masumlar Apartmanı Dizisi 15. Bölüm Full İzle! 22 Aralık Masumlar Apartmanı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Başrolünde Ezgi Mola’nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanarak ekranlara getirilmiş olan dizinin Masumlar Apartmanı son bölüm izle seçeneğine tıklayarak son bölümünü izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı 15. Bölüm izle seçeneği ile 15. Bölüme ulaşabilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz…

Masumlar Apartmanı Dizisi 15. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Masumlar Apartmanı dizisi izleyiciden yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Ekrana gelen ilk bölümünden bu yana büyük beğeni toplayan dizi sezonun en iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Masumlar Apartmanı dizisi her hafta sosyal medyada da en çok konuşulan yapım oluyor. Dizi her hafta salı günleri saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosunda Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar ve Ezgi Mola gibi ünlü isimler yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken yapım Gülseren Budayıcıoğlu’nın Madalyonun İçi romanından uyarlandı ve gerçek bir yaşam hikayesini anlatıyor. Dizi ekrana gelen her bölümü ile izleyenlerden takdir topluyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi 14. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının en iddialı yapımları arasında yer alan Masumlar Apartmanı dizisi geçen hafta 14. bölümü ile ekrana geldi. Han’ın Naci ile arasındaki gerilimin iyice arttığı son bölümde İnci ise dedesine destek olmanın yollarını aramaya başlar. Masumlar Apartmanı dizisi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Masumlar Apartmanı dizisinin ekrana gelen son bölümünde Han Naci’nin kendi geçmişi ile ilgili bildiklerini öğrenir ve ona iyice bilenmeye başlar. Bu sırada Gülben ise Esat’ı unutmuş ve Naci ile hayal dünyasında yeni bir maceraya başlamıştır. Dedesinin geceleri taksicilik yaptığını öğrenen İnci, bu işe çözüm bulmak için arabasını satmaya karar verir ancak kimseye söylemez. İnci’nin kendisinden bir şeyler sakladığını düşünen Han ise onu takip eder ve gördüklerini yanlış anlar. Safiye ise annesinin yıllardır sakladığı bir gerçeği daha öğrenir ve Naci’ye bir adım atmaya karar verir.

Masumlar Apartmanı Dizisi 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Masumlar Apartmanı dizisini heyecan dolu geçen 14. bölümünden sonra beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 15. bölüm fragmanında Safiye’nin annesi ile kavgası ve yaşadığı değişim dikkat çekti. Masumlar Apartmanı dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.