Zuhal Topal'la Sofrada 503. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 23 Aralık Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 503. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 503. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarında üçüncü sezonu ile ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programı büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Ekrana geldiği ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen programda her hafta rekabet dolu anlar yaşanıyor. Birbirinden renkli yarışmacıların katılımı ile rekabetin yanı sıra eğlence dolu anların da ekrana geldiği program her hafta ilgi ile takip ediliyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta birbirinden iddialı yarışmacılar büyük ödülü kazanmak için performanslarını sergiliyor. 5 gelin ve kaynananın yarıştığı programda cuma günleri haftanın finali yapılıyor. Yemek yarışmasında gelinler mutfaktaki hünerlerini sergilerken, kaynanalar ise puanlama yapıyor. Haftanın hergünü farklı bir gelinin evine konuk olunan programda kıyasıya mücadele yaşanıyor. Kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan en yüksek puanları almayı başaran gelin ise haftanın finalinde 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 22 Aralık Yarışmacısı Kimdir, Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programının 21 25 aralık haftası da rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Haftanın ilk 2 yarışmacısının performanslarını sergiledikleri programda bugün 3. yarışmacı menüsü ile Zuhal Topal ve kaynanalara sunum yapacak. Programda dün yarışan isim ve puanı ise merak konusu oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünde Derya Yılmaz ve kaynanası Esra Yılmaz yarıştı. Derya Yılmaz’ın evine konuk olunan 502. bölümde gerilimli anlar yaşandı. 22 aralık yarışmacısı Derya Yılmaz kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 23 puan alarak birinci olma şansını kaybetti. Haftanın ilk yarışmacısı Tuğba Erdem, 30 puan almıştı. Diğer yarışmacıların birinci olması için en az 31 puan alması gerekiyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 23 Aralık Yarışmacısı Kim, Puanı Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programında bugün yarışacak isim ve puanı da merak ediliyor. Programın 23 aralık puan durumu henüz belli değil. Zuhal Topal’la Sofrada bugün saat 16.00’da FOX’ta.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.