Benim Adım Melek Dizisi 45. Bölüm Full İzle! 23 Aralık Benim Adım Melek Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Benim Adım Melek 45. Bölüm izle ve Benim Adım Melek 45. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Benim Adım Melek 45. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Benim Adım Melek 45. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Benim Adım Melek son bölüm izle.

Benim Adım Melek Dizisi 45. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda da yayın hayatına başarılı şekilde devam eden Benim Adım Melek dizisi heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. İkinci sezonu ile büyük beğeni toplayan yapımda her hafta yaşanacaklar merak konusu oluyor. Benim Adım Melek dizisi her hafta çarşamba günleri saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Benim Adım Melek dizisinin oyuncu kadrosunda Nehir Erdoğan, Kutsi, Kaan Çakır ve Mustafa Mert Koç gibi birçok başarılı isim yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken yapımda çocukları için her şeyi göze alan Melek’in yıllar sonra geri döndüğü baba evinde yaşadıkları anlatılıyor.

Benim Adım Melek Dizisi 44. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek geçen hafta 44. bölümü ile ekrana geldi. Halil ve Mirza’nın hapisten çıkmak için planlarını uygulamaya koydukları 44. bölümde Ömer ve Defne de ilişkilerinde karmaşa yaşamaya başlar.

Benim Adım Melek dizisini ekrana gelen son bölümünde Kenan, Halil ve Mirza’yı hapisten çıkarabilmek için yaptığı planı uygulamaya koyar. Halil ve Mirza özgürlüklerine kavuşsa da onları yeni dertler beklemektedir. İkilinin yaşadığı tarihi eser mevzusundan dolayı birçok kişi loncayı idare edip edemeyecekleri konusunda şüphe yaşamaya başlar. Ancak Seyit Ali ve Cumali ikisini desteklemektedir. Zorunlu olarak seyahate çıkması gereken Seyit Ali dükkanı oğullarına emanet eder. Bu sırada Ömer ve Defne arasında da karmaşa yaşanmaya başlar. Ömer’in hiçbir şey hatırlamaması üzerine Defne üzerine gitmeye başlar. Funda’yı hastaneye götürdükten sonra öğrendikleri karşısında şok olan Melek, öğrendiklerini Alpay’a anlatır. Alpay ile Funda arasında gerilim yaşanırken, Mithat ve Seyran da çatışma içine girer. Aslı’nın babası ise her yerde onu aramaya devam eder.

Benim Adım Melek Dizisi 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Benim Adım Melek dizisinin ekrana gelen son bölümünden sonra yaşanacaklar merak konusu oldu. Sevilen dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.