Zuhal Topal'la Sofrada 504. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 24 Aralık Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 504. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 504. Bölüm İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana çeken program üçüncü sezonu ile de büyük beğeni topluyor. Her hafta birbirinden renkli yarışmacıları ile izleyenlere hem rekabet dolu hem de eğlenceli dakikalar sunan programda birinci olacak isim ise merakla bekleniyor. Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Zuhal Topal’ın renkli sunumu ile ekrana gelen programda her hafta 5 gelin ve kaynana yarılıyor. Gelin ve kaynanaların takım halinde yarıştığı programda büyük ödül için kıyasıya rekabet ediliyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini gösterdikleri yemek yarışmasında kaynanalar ise puanlama yapıyor. Haftanın her günü gelinlerden birinin evine konuk olunan yarışmada, yarışmacılar kaynanalarda ve Zuhal Topal’dan en yükse puanları almaya çalışıyor. Haftanın en yüksek puanını alan yarışmacının 15 bin liralık büyük ödülün sahibi olduğu program heyecanla takip ediliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 23 Aralık Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programının 21 25 Aralık haftası rekabet dolu bölümlerle devam ediyor. Dün haftanın 3. yarışmacısının da performansını sergilediği programda birinci olacak isim merakla bekleniyor. Haftanın finaline çok az zaman kala dün yarışan gelinin puan durumu ise merak edildi.

Zuhal Topal’la Sofrada programın dün Nurcan Yağbasan yarıştı. Haftanın 3. yarışmacısı olan Nurcan Yağbasan’ın 30 puanı geçemeyerek birinci olma şansını kaybetti. Haftanın ilk yarışmacısının aldığı 30 puanı geçebilen yarışmacıların büyük ödülü kazanmak için şansı olacak. Haftanın diğer iki yarışmacısının göstereceği performanslar ise merak ediliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 24 Aralık Yarışmacısı Kim, Puanı Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programında bugün haftanın 4. yarışmacısı Esra Konya performansını sergileyecek. Esra Konya ve kaynanası Fatoş Sığın’ın yarışacağı 24 aralık programının puan durumu ise henüz belli değil. Zuhal Topal’la Sofrada programı bugün saat 16.00’da ekrana gelecek. Sonrasında güncel puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.