Bir Zamanlar Çukurova 78. Bölüm Full İzle! 24 Aralık Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

2018 yılından itibaren seyircisi ile buluşmuş olan Bir Zamanlar Çukurova 78. Bölüm izle seçeneği ile en çok izlenen diziler arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova 78. Bölüm izleyebilirsiniz. Son bölümünü izlemek için ise Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle seçeneğine tıklamanız ve reklamsız bir şekilde izlemeniz için yeterli olacaktır. Çok sevilen dizi olan Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili tüm detayları sizler için hazırladık…

Bir Zamanlar Çukurova 78. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen dizinin yeni bölümleri her hafta merakla bekleniyor. ATV ekranlarının en çok izlenen ve sevilen yapımlarından biri olan Bir Zamanlar Çukurova heyecan dolu bölümleri ve çarpıcı sahneleri ile izleyenleri ekrana çekiyor. Yapım her hafta perşembe günleri saat 20.00’da ATV’de sevenleri ile buluşuyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncu kadrosunda Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık gibi başarılı isimler yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken yapım çarpıcı senaryosu ile de beğeni topluyor. Evlilik planları yaparken Adana’ya gelmek zorunda kalan ve hayatları birdenbire değişen Züleyha ve Yılmaz’ın zorluklarla dolu aşk hikayelerinin anlatıldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi her hafta ilgi ile takip ediliyor.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 77. Bölümde Neler Yaşandı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi geçen hafta 77. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümde Yılmaz ve Züleyha’nın mutlu sona doğru giden hikayelerinde yaşanan heyecan dolu anlar seyirciyi derinden etkiledi. Yıllar sonra aşkları için yeniden adım atan ikilinin yeni maceraları ise merak edildi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ekrana gelen son bölümünde Yılmaz ve Züleyha sonunda kaçmaya karar verirler ve planlarını uygulamaya koyarlar. Züleyha’nın mevlit şerbetine karıştırdığı uyku ilacı kimse fark etmeden gitmelerini sağlayacaktır. Yılmaz ve Züleyha sonunda kavuşmanın heyecanını yaşarken Adnan ise hem annesine hem de babasına kavuşmuştur. Ancak bu yolculuk Kerem Ali’yi annesinden ve Leyla’yı da babasından ayırır. Uyandıklarında olanları bir mektupla anlayacak olan Müjgan ve Demir ise çok sinirlidir. Fekeli de dem oğlunu hem de torununu kaybetmenin şokunu yaşar.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 78. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümünde Züleyha ve Demir’in kaçması izleyenleri şaşırttı. Yeni bölümde ikilinin yaşayacakları ve Demir’in onları bulmak için yapacakları merak konusu oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.