Zuhal Topal'la Sofrada 505. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 25 Aralık Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 505. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 505. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı Zuhal Topal’la Sofrada rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana izleyenlerden büyük beğeni toplayan programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Renkli yarışmacıları ve kıyasıya rekabetin yaşandığı bölümleri ile beğeni toplayan program her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi hergün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta heyecan dolu anlar yaşanıyor. Her hafta 5 gelin ve kaynanasının katıldığı programda gelinler mutfaktaki hünerlerini sergilerken, kaynanalar ise puanlama yapıyor. Haftanın birincisi olmak için kıyasıya rekabet eden gelinlerin her biri haftanın bir günü evlerinde kaynanaları ve Zuhal Topal’ı ağırlayarak, hazırladıkları menüyü sunuyor. Hafta boyunca en yüksek puanı toplamayı başaran gelin ise cuma günü haftanın finalinde 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 24 Aralık Yarışmacısı Kim Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programı dün haftanın 4. yarışmacısının performansını sergilediği bölüm ile ekrana geldi. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergiledikleri 21 25 aralık haftasında son yarışmacı da bugün hünerlerini gösterecek. Ardından haftanın birincisi belli olacak. Bu hafta yarışan ilk dört yarışmacının puanları belli bugün yarışacak gelin de puanlarını aldıktan sonra büyük ödülün sahibi belli olacak.

Zuhal Topal’la Sofrada programında büyük finalden önceki son yayın dün ekrana geldi. Dün yayınlanan bölümde yarışan isim ise Esra Konya oldu. Zuhal Topal ve kaynanalardan toplam 28 puan almayı başaran Esra Koyun birinci olma şansını ise kaybetti.

Zuhal Topal’la Sofrada 25 Aralık Haftanın Birincisi Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programı 21 25 aralık haftasının son bölümü ile bugün ekrana gelecek. Haftanın son yarışmacısı Gamze Türkmen olacak. Gamze Türkmen’in de performansını sergilediği bölümün sonunda ödülün sahibi olan isim de açıklanacak. Zuhal Topal’la Sofrada programı bugün saat 16.00’da FIX TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.