Arka Sokaklar Dizisi 571. Bölüm Full İzle! 25 Aralık Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 571. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 571. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Arka Sokaklar Dizisi 571. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarında 15. sezonu ile ekrana gelen Arka Sokaklar dizisi büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımlarından biri olan Arka Sokaklar her hafta yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana çekiyor. Dizinin merakla beklenen yeni bölümleri cuma günleri saat 20.00’da ekrana geliyor.

Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz ve Oya Okar gibi birçok başarılı isim yer alıyor. İstanbul asayişindeki özel bir ekibin suçlularla mücadelesinin ve özel hayatlarının ekrana geldiği yapım ilgi ile takip ediliyor.

Arka Sokaklar Dizisi 570. Bölümde Neler Yaşandı?

Arka Sokaklar dizisi geçen hafta 570. bölümü ile ekrana geldi. Heyecan dolu sahneleri ile yine büyük beğeni toplayan yapımın 570. bölümünde Mesut’un girdiği yeni yol tüm ekibi tedirgin derken Hüsnü’nün hayatında ise farklı gelişmeler yaşanır.

Arka Sokaklar dizisinin ekrana gelen son bölümünde Mesut, Servan’a ulaşmak için tehlikeli bir yola girer. Servan’ın yanına giden militanların arasına sızan Mesut gidip onu gizlice avlamak istemektedir. Bunu öğrenen ekip ise çok sinirlenir. Rıza baba çok kzıdığı için ekibe Mesut’u takip etmemelerini söyler ancak kendisi yine de merak eder ve neler yaptığını takip eder. Yolda militanların uğradığı saldırıda jandarmalara gizli yardım eden Mesut’un Servan’a ulaşmasına çok az kalmışken, Servan durumu fark eder ve Mesut’un içinde olduğu aracı havaya uçurur. Bu sırada arkadaşları ile tatile gidecek olan Esra, Hüsnü’yü de davet eder. Ancak Mesut’un durumundan dolayı bu teklifi reddeden Hüsnü Engin’in tavsiyesi ile sonradan gitmeye karar verir ve Esra’ya sürpiz yapar.

Arka Sokaklar Dizisi 571. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arka Sokaklar dizisinin heyecan dolu son bölümünün ardından beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Mesut’un Servan ve adamlarının eline düştüğü görülürken ekip yeniden tehlikeli bir mücadeleye girer. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.