Kırmızı Oda Dizisi 17. Bölüm Full İzle! 25 Aralık Kırmızı Oda Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Dizi sektörüne ilk girdiği andan beri seyircilerin büyük beğenisini ve ilgisini toplayan Kırmızı Oda 17. Bölüm ile sizlere nefes kesen bir yayın keyfi sunuyoruz. Kırmızı Oda son bölüm izle, Kırmızı Oda 17. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak sizde çok sevilen Kırmızı Oda dizisini reklamsız bir şekilde izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz…

Kırmızı Oda Dizisi 17. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda TV8 ekranlarında yayın hayatına başlayan Kırmızı Oda dizisi her bölümü ile reytinglerde zirveye yerleşiyor. Yayınlandığı günden bu yana büyük beğeni toplayan dizi her hafta sosyal medyada en çok konuşulan yapım olmayı da başarıyor. Gerçek yaşam hikayelerinin ekrana taşındığı Kırmızı Oda dizisi izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Kırmızı Oda dizisi her hafta cuma günleri saat 20.00’da TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Aral ve Burak Sevinç gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Oda dizisinde bir psikiyatri kliniğine gelen hastaların yaşam hikayeleri anlatılıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan dizinin yeni bölümleri her hafta merakla bekleniyor.

Kırmızı Oda Dizisi 16. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni sezonun reyting rekortmeni yapımı Kırmızı Oda geçen hafta 16. bölümü ile ekrana geldi. Burcu Biricik, Sema Keçik ve Elif Ceren Balıkçı’nın konuk oyuncu olarak yer aldığı 16. bölüm yine büyük beğeni topladı.

Kırmızı Oda dizisinin son bölümünde Doktor hanım Selvi’ye sürpriz bir ziyaret yapar ve evine gider. Doktor hanımı gördüğüne şaşıran Selvi aynı zamanda mutlu olur ve ikisinin yaptığı yürüyüşte duygu dolu anlar yaşanır. Bu sırada Doktor Deniz’in hastası Esra arkadaşları ile yaşadığı sorunlardan dolayı okula gitmek istemediğini anlatır, Doktor Deniz bunun altında yatan sebepleri anlamaya çalışır. Boncuk ise Doktor hanıma geçmişte yaşadıklarını anlatarak, ermişlerin ona uygun olan kişi ile evlenmesinin vakti geldiğini söylediklerini ve yakında evleneceğini söyler. Bütün bunların arasında yaşananlardan sonra kafası karışan Doktor Piraye, Doktor Deniz’e soğuk bir tavır almaya başlar. Hayalleri yıkılan Doktor Ayşe ise yaşadıklarını Doktor hanıma anlatmaya karar verir.

Kırmızı Oda Dizisi 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kırmızı Oda dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünden sonra merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Boncuk’un Hollanda’da yaşadıklarının dikkat çektiği duygusal fragman izleyenlerin merakını arttırdı. Kırmızı Oda dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.