Arka Sokaklar Dizisinden Mesut Komiser Ayrılıyor Mu? O Sahne Büyük Bir Hataya Sebep Oldu! Ayrılık Sinyalleri Verildi…

Arka Sokaklar yeni bölüm 2. Fragmanında “Dostlar beni Hatırlasın” şiirine yer verilirken birçok izleyen Mesut’un diziden ayrılacağını tahmin ediyor. Ekibin bu kadar telaşlı olması kafalarda soru işaretlerine neden olurken Mesut’u kurtarma operasyonu nasıl sonuçlanacak merak konusu.

Arka Sokaklar Dizisinden Mesut Komiser Ayrılıyor Mu? O Sahne Büyük Bir Hataya Sebep Oldu! Ayrılık Sinyalleri Verildi… Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar, Cuma Akşamları yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Yeni sezonu ile izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başaran Arka Sokaklar, son bölümlerde aksiyon dolu sahneler yaşandı. Mesut Komiser’in başına gelenler tüm ekibi zor duruma düşürürken yeni bölümde ne olacağı büyük merakla beklenilmeye başlandı.

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında çarpıcı olaylar yaşanacak. Ekip, Mesut’u kurtarmak için büyük bir savaşın içerisine girer ancak beklemedikleri bir şey ile karşılaşırlar. Tim pusuya düşürülünce yardıma giden ekibe de aynı pusu kurulmuştur. Heyecan dolu yeni bölümde Mesut Komiser ölecek mi? Pusuya düşürülen ekipte kim ölecek? Gibi sorular bu akşam yeni ekranlara gelecek olan 571. Bölümde cevaplanacak.

Milyonlarca kişiyi yeni bölüm fragmanında yaşanan olaylar şimdiden heyecanlandırmaya yetiyor. Mesut Hakkında önemli gelişmelere yer verilirken diziden ayrılıp ayrılmayacağı gibisinden sorular sorulmaya başlandı. Reytinglerde büyük artışlar görülmeye başlanan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanında söylenen söz ise her şeyi ortaya çıkarıyor! “Dostlar Beni Hatırlasın…”

Mesut Komiser’in Diziye Veda Edeceği Konuşuluyor Fakat Net Değil

Birçok kişinin merakla beklediği yeni bölümün fragmanında Mesut, Servan’a yakalanmasının ardından ekip Mesut’u kurtarmak için elinden geleni yapmaya hazırdır. Servan’ın pususuna düşen Mesut, eline geçer ve ekibe yollanan bir video herkesi gözyaşlarına boğar. Zeliş’in eline düşen görüntülere sinirlenen ekip sinirden mi ağlıyor yoksa farklı bir nedenden dolayı mı bilinmiyor.

Servan tarafından yollanan görüntüleri izleyenler adeta çılgına dönmüş bir şekilde gözyaşlarını tutamaz. Yeni bölüm fragmanında yaşananlar Mesut’un başına ne geleceğini merak edilirken yeni bölümde ekibin pusuya düşürülmesi ekranlara gelecek. Mesut için arama kurtarma operasyonunun başlatılmasının ardından özel tim Mesut için seferber olmuş durumda.

Arka Sokaklar yeni bölüm 2. Fragmanında “Dostlar beni Hatırlasın” şiirine yer verilirken birçok izleyen Mesut’un diziden ayrılacağını tahmin ediyor. Ekibin bu kadar telaşlı olması kafalarda soru işaretlerine neden olurken Mesut’u kurtarma operasyonu nasıl sonuçlanacak merak konusu. Arka sokaklar dizisinde 3 fragman yayınlandı. Servan’ın Mesut’a ne yapacağı soru işareti olurken ekibi zorlu kurtarma operasyonu bekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.