Kemal Doğulu Neden Ayrıldı? Doya Doya Moda Jürisi Kemal Doğulu Programdan Neden Ayrıldı?

Doya Doya Moda Jürisi koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Uğurkan Erez’in yer alırken beklenmedik ayrılık kararı herkesi şoke etti.

Kemal Doğulu Neden Ayrıldı? Doya Doya Moda Jürisi Kemal Doğulu Programdan Neden Ayrıldı?  TV8 ekranlarının sevilen programı Doya Doya Moda yarışmasında jürilik yapan Kemal Doğulu hakkında ortaya atılan iddialara bir açıklama geldi. Kemal Doğulu’nun programdan ayrılacağı iddiaları sosyal medyada gündem olurken birçok kişi şaşkına döndü. Programdan ayrılma kararı hakkında açıklama yapılması beklenilirken hayranları bu olayı üzüntü ile karşıladı.

Hafta içi her gün ekranlara gelen Doya Doya Moda yarışmasında ani bir ayrılık gerçekleşti. Jüri üyelerinin arasında bulunan Kemal Doğulu’nun programdan ayrılacağı söylenilirken korkulan oldu. Beklenmedik bir ayrılık birçok kişiyi şaşkına çevirdi. Birçok kişi Kemal Doğulu’nun neden programdan ayrıldığını araştırmaya başladı.

Doya Doya Moda yarışma programında yer alan Kemal Doğulu’nun ayrılık kararı birçok kişiyi üzerken bu ayrılığın nedeni merak edilmeye başlandı. Programın jüri koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Uğurkan Erez’in yer alırken beklenmedik ayrılık kararı herkesi şoke etti. Birçok kişi ayrılığın sebebini merak etmeye başlarken yapılan açıklamalarda her şey netliğe kavuştu.

Kemal Doğulu Neden Ayrıldı?

Geçtiğimiz günlerde ayrılacağı gündeme gelirken birçok kişi inanmamıştı fakat programdan ayrılınca birçok kişi gözlerine inanamadı. Kemal Doğulu’nun programdan ayrılma sebebi ise Acun Ilıcalı’nın Exxen platformu üzerinde başka bir projede yer alacağı açıklandı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yeni projeye adım atacağını duyuran Doğulu, hayranlarına sevinç çığlıkları attırdı.

Yeni yıl içerisinde kullanıma sunulacak Exxen platformunda bir projede yer alacağını belirtti. Kemal Doğulu’nun yeni projesinin ismi ise Kemal Doğulu ile Büyük Değişim olacağı duyuruldu. Büyük değişim programı olarak adlandırılan yeni proje Ocak ayı itibari ile ekranlara geleceği tahmin ediliyor. Başvuruların açıldığını da söyleyen Doğulu, başvuracak kişileri hikâyeleri ile beklediğini dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Doya Doya Moda programından ayrılacağına kimse inanmasa da ani bir ayrılık birçok kişiyi şaşkına çevirirken hayranları bu ayrılığın nedenini merak etmeye başladı. Kenan Doğulu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Acun Ilıcalı’nın Exxen platformu üzerinde yeni proje ile tekrardan hayranlarının karşısına çıkacağını belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.