Payitaht Abdülhamid 131. Bölüm Full İzle! 25 Aralık Payitaht Abdülhamid Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Payitaht Abdülhamid 131. Bölüm izle makalemizle birlikte, Payitaht Abdülhamid dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Payitaht Abdülhamid 131. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Payitaht Abdülhamid 131. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz.

Payitaht Abdülhamid 131. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

TRT1 ekranlarının iddialı yapımlarından Payitaht Abdülhamid 4. sezonu ile ekrana gelmeye devam ediyor. Her hafta heyecan dolu bölümleri ile büyük beğeni toplayan yapım izleyenlerin takdirini kazanıyor. Dönem dizisi olan Payitaht Abdülhamid TRT1 ekranlarının en başarılı yapımları arasında gösteriliyor. Büyük beğeni toplayan yapım her hafta cuma günleri saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Yeni sezonda da başarılı şekilde yayın hayatına devam eden Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Özlem Conker, Vildan Atasever, İsmail Hakkı Ürün gibi isimler yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile sevilen dizi Osmanlı Devleti’nin çöküş yıllarını anlatıyor.

Payitaht Abdülhamid 130. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının iddialı yapımlarından Payitaht Abdülhamid geçen hafta 130. bölümü ile ekrana geldi. Her bölüm heyecan dolu sahnelerin ve entrikaların yaşandığı yapımın 130. bölümünde Mason Paşa konusu yeniden gündeme gelir. Abdülhamid Mason Paşayı bulmaya çalışırken, Eşref Aziz ise karşısına çıkan zorluklarla mücadele etmeye çalışır. Bu sırada Naime ise saraydaki dertlerini çözmeye çalışır.

Payitaht Abdülhamid dizisinin ekrana gelen son bölümünde Sultan Abdülhamid Mason paşayı bulmak için hazırladığı planı sürdürmektedir. Sadrazam Paşa’nın Manyas’ı kaçırması ile ipin ucunu yakaladığını düşünen Abdülhamid planını aynı şekilde takip eder. Bu sırada saraya gelen Mahmut Paşa beklemediği bir sürpriz ile karşılaşır. Abdülhamid Mason paşanın peşindeyken, Eşref Aziz ise karşısına çıkan zorluklarla mücadele etmeye devam eder ve Kraken’in peşini bırakmaz. Annesinin gidişine alışamamış olan Naime ise sarayda kendisine yer bulmaya çalışan Saliha’yı göndermenin yollarını arar. Aliye ise Naime’ye yakın davranıp, dost gibi görünürken arkasından kuyusunu kazmaya başlar. Saliha’nın sarayda verdiği davete katılan bir misafir herkesi şaşırtır.

Payitaht Abdülhamid 131. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Payitaht Abdülhamid dizisinin son bölümünden sonra Abdülhamid’in Mason paşayı nasıl bulacağı ve Eşref Aziz’in zorlu mücadelesi merak edildi. Saliha’nın gelişi ile sarayda da işler karışırken yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.