Akrep Dizisi 3. Bölüm Full İzle! 25 Aralık Akrep Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Akrep 3. Bölüm izle makalemizle birlikte, Akrep dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Akrep 3. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Akrep 3. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Akrep dizisi ve 3. Bölüme dair tüm detaylar…

Akrep Dizisi 3. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Akrep dizisi geçen hafta 2. bölümü ile ekrana geldi. İlk bölümü ile ekrana damgasını vuran yapımın yeni bölümü de ilgi ile izlendi. Yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen Akrep dizisi şimdiden izleyenleri ekrana kilitlenmeye başladı. Yapımın yeni bölümlerinde yaşanacaklar merakla bekleniyor. Akrep dizisi her hafta cuma günleri saat 20.00’da Star TV’de ekrana geliyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpısı senaryosu ile ilgi çeken dizinin 3. bölüm fragmanı da dikkat çekti.

Akrep Dizisi 2. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının yeni dizisi Akrep geçen hafta 2. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan 2. bölümde Ferda’nın hamleleri izleyenleri şok ederken, ortaya çıkan gerçekler ise heyecanı yükseltti. Dizi 2. bölümü ile büyük beğeni topladı.

Akrep dizisinin ekrana gelen son bölümünde Ferda ve kızı Merve’nin taziye ziyaretine gelmesi ve Ferda’nın Perihan’a anne demesi bütün aileyi şok eder. Ferda’nın tavrı karşısında çılgına dönen Perihan hem onu hem de Merve’yi evden kovar. İşlerin daha ileri gitmesini istemeyen Perihan Fikret ile konuşur ve Ferda’yı kovmasını ister. Fikret ise Ferda’nın yanında olur ve onu savunur. Evden kovulmayı ve kızı Merve’nin yaşadıklarından dolayı iyice öfkelenen Ferda Perihan’a tuzak kurar. Duru ve Şahin ise bir teyzelerini olduğunu öğrenmenin verdiği şaşkınlık ile gerçekleri öğrenmek için Ferda’nın evine gider. Duru ve Şahin’in merakı ortalığı karıştırırken, Ferda’dan şüphelenmeye başlayan Fikret ise Aras’ı sorgulamaya başlar. Aras bildiği cinayetin altında ezilirken, Duru ile yakınlaşmaya başlar. Bu yakınlaşmadan hoşlanmayan Merve ise ikisinin arasını bozmak için Aras ile komşu olduklarını açıklar.

Akrep Dizisi 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Akrep dizisinin heyecanlı geçen ikinci bölümünden sonra 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Merve’nin annesi ile Fikret’in ilişkisini öğrenmesi ortalığı karıştırırken, Fikret’in Ferda’yı evden kovması ise şaşkınlık yarattı. Dizi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Star TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.