Sen Çal Kapımı Dizisi 24. Bölüm Full İzle! 26 Aralık Sen Çal Kapımı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sen Çal Kapımı 24. Bölüm tek parça izle, Sen Çal Kapımı son bölüm izle sorguları ise en çok aratılan başlıklar olarak karşımıza çıkıyor. Sizlerde ekranların popüler dizisi Sen Çal Kapımı 24. Bölüm tek parça izle seçeneği sayesinde Sen Çal Kapımı 24. Bölüme ulaşabilirsiniz. Son bölüm hakkında reklamsız bilgi almak için ise Sen Çal Kapımı son bölüm izle seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.

Sen Çal Kapımı Dizisi 24. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının başarılı yapımlarından biri olan Sen Çal Kapımı her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yaz dizisi olarak başlayan ve ilk bölümünden bu yana geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Sen Çal Kapımı dizisi her bölümü ile izleyenleri ekrana çekmeye devam ediyor. Reyting sıralaması ile de başarısını gösteren dizi sosyal medyada en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. Başrollerini Kerem Bursin ve Hande Erçel’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinde çok farklı iki kişi olan Eda ve Serkan’ın oyunla başlayan ve engellerle dolu aşkları anlatılıyor.

Sen Çal Kapımı Dizisi 23. Bölümde Neler Yaşandı?

Sen Çal Kapımı dizisi geçen hafta 23. bölümü ile ekrana geldi. Eda ve Serkan arasında eğlenceli çekişmelerin devam etiği bölümde Eda’nın babaannesinin gelişi ise hayatlarının ortasına bomba gibi düşer.

Sen Çal Kapımı dizisinin ekrana gelen son bölümünde şirketin yeni PR sorumlusu Eda ve Serkan arasında gerilimler yaşatmaya başlar. Yeni PR sorumlusu Balca Serkan’a ilgi duymuş ve onunla birlikte olabilmek için planlar yapmaya başlamıştır. Eda Balca’nın Serkan’a ilgisinin olduğunu fark eder ve çok rahatsız olur. Serkan ise Balca’nın işine çok düşkün olduğunu bu yüzden sürekli yanına geldiğini düşünmektedir. Eda ve Serkan bu konuda anlaşamayınca iddiaya girmeye karar verirler. Bu iddia ile aralarındaki çekişme devam ederken, Eda’nın arkadaşları da Balca’nın açığını kollamaya başlar. Bu sırada Eda patronu ve gizli ortağına ihaleyi kazandırmak için çalışmaya devam etmektedir. Ancak gizli ortağın babaannesi olduğunu bilmez. İhalenin sonuçlanması ve Eda’nın babaannesinin ortaya çıkması ile işler karışmaya başlar.

Sen Çal Kapımı Dizisi 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sen Çal Kapımı dizisinin ekrana gelen son bölümünden sonra merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Eda ve babaannesinin çekişmesinin dikkat çektiği fragmanda Serkan’ın başına gelecekler merak edildi. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.