Arıza Dizisi 16. Bölüm Full İzle! 27 Aralık Arıza Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Arıza 16.. Bölüm tek parça izle, Arıza son bölüm izle seçeneklerinden birine tıklayarak sizde nefesleri kesen Arıza dizisinin Arıza 16. Bölümüne kolayca ulaşabilirsiniz. Fragmanı izlemek ve bilgi almak için ise Arıza Fragman izle seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır. Show TV kanalının başarılı dizisi; Arıza son bölüm izle reklamsız olarak sizlerle makalemizin alt kısmındaki erişim kısmını tıklayınız…

Arıza Dizisi 16. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Arıza dizisi her hafta izleyenlerden beğeni toplamaya devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran dizi heyecan dolu bölümleri ve aksiyon dolu sahneleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Arıza dizisinde yaşanacaklar da merakla bekleniyor. Sevilen yapım her hafta pazar akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor. Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş’ın oynadığı Arıza dizisinde adalet için savaşan Ali Rıza’nın suç dünyasında ayakta kalmak için verdiği mücadele anlatılıyor.

Arıza Dizisi 15. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Arıza geçen hafta 15. bölümü ile ekrana geldi. Aksiyon dolu anların yaşandığı 15. bölümde beklenmedik gelişmeler Ali Rıza’yı bu mücadelede bir adım öne geçirir. Halide’nin ise ölüm kalım savaşı verdiği 15. bölüm izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Arıza dizisinin ekrana gelen son bölümünde yine aksiyon dolu sahneler yaşandı. Burak’ı hedef alan Numan’ın Halide’yi vurması ile işler karışırken, Ali Rıza apar topar Halide’yi hastaneye götürmeyi başarır. Ali Rıza durumu Haşmet’e haber verir. Kızı için endişelenen Haşmet eğer Halide’ye bir şey olursa herkesten bunun hesabını soracağını söyler. Burak  bu olaydan sonra Haşmet’ten önce Numan’ı bulmaya çalışır. Ancak bunu başaramaz çünkü Ali Rıza Numan’ı bulmuş ve öldürmüştür. Bu sırada Burak’a ulaşamayan Fuat ise konsorsiyumu toplar ve Haşmet ile Ali Rıza’nın oğlunu öldürmüş olabileceğini söyler. Bu sırada toplantıya gelen Ali Rıza Burak’ı Fuat’ın önüne atar ve yaşananları anlatır. Burak’ın da her şeyi itiraf etmesi ile konsorsiyum Burak için idam kararı verir. Fuat ise oğlunu ölümden kurtarmak için yeni bir plan yapar. Ali Rıza beklenmedik şekilde plana dahil olur.

Arıza Dizisi 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arıza dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından Ali Rıza’nın Fuat’ın yeni planı karşısında yapacakları merak edildi. Aksiyon dolu sahneleri ile dikkat çeken yeni bölüm fragmanından sonra merakla beklenen 16. bölüm yarın akşam ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.