Sefirin Kızı Dizisi 34. Bölüm Full İzle Star TV! 28 Aralık Sefirin Kızı 34. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sefirin Kızı 34. Bölüm tek parça HD izle araştırması yapan kullanıcılar, Star TV’nin en güzel dizisi olan Sefirin Kızı ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Ayrıca Sefirin Kızı 34. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasında yer alıyor. Sefirin Kızı 34. Bölüm izle, makalemizle birlikte Sefirin Kızı son bölüm izle seçeneğini sizlere sunuyor ve diziyi takip etmekten geri kalmamanızı sağlıyoruz. İşte milyonlarca kişinin severek izlediği, birçok hayranı bulunan Sefirin Kızı 34. Bölüm…

Sefirin Kızı Dizisi 34. Bölüm Full İzle Star TV! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarında ikinci sezonu ile yayınlanan Sefirin Kızı dizisi her hafta ilgi ile takip ediliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana büyük beğeni toplayan yapımda yaşanacak gelişmeler merak konusu olmaya devam ediyor. Her hafta sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlar arasında yer alan Sefirin Kızı heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana çekiyor. Dizi her hafta pazartesi günleri saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Başrollerini Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaştığı Sefirin Kızı dizisinde çocuk yaşlarda tanışan Nare ve Sancar’ın destan olan aşkları anlatılıyor.

Sefirin Kızı Dizisi 33. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Sefirin Kızı 33. bölümü ile geçen hafta yeniden ekrana geldi. Geçen hafta ekrana gelen bölümde sağdıçların yeniden karşı karşıya gelmesi ile heyecan artarken Nare ise yaşanan her şeye rağmen Sancar’ın yaralarını sarmak ister.

Sefirin Kızı dizisinin ekrana gelen son bölümünde Sancar Menekşe’nin kendisine yalan söylediğini öğrenir ve yıkılır. Melek’in bebekliğini göremeyen Sancar çocuğu olmayacağı gerçeği karşısında yeniden hayal kırıklığı yaşar. Bu cendereden onu yine çıkaran ise kızı Melek olur. Nare ve Melek Sancar’ın yaralarını sarmak için elinden geleni yapar. Bu sırada Sahra’nın Akın’ın kız kardeşi olduğunu öğrenen Nare ise sarsılır. Nare birkez daha kendisini kenara koyarak Sancar’a destek olmaya karar verir. Bu sırada gerçekleri öğrenen Sancar, hem Sahra’ya hem de Gediz’e beklemedikleri cezalar verir ve Kahraman ile karşı karşıya gelir. Ancak Kahraman’ın elinde sağdıçları zor duruma düşürecek bir koz vardır. Bu sırada Sancar’a yaptıklarından pişman olan Gediz hiç istemese de Sahra için yeniden Sancar ile karşı karşıya gelir.

Sefirin Kızı Dizisi 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sefirin Kızı dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından Sancar ve Gediz mücadelesinin nasıl ilerleyeceği ve Kahraman’ın bu oyundaki rolü merak konusu oldu. Dizi heyecanla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Star TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.