Çukur 4.Sezon 17. Bölüm Full İzle Show TV! 28 Aralık Çukur 4.Sezon 17. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Çukur dizisi 4.sezon 17. Bölümü, yine her bölümü gibi heyecanı zirveye taşıdı. Çukur dizisi 4.sezon 17. Bölüm izle araştırması yapan milyonlarca Çukur Hayranı, bunun yanı sıra Çukur 4.sezon 17. Bölüm fragmanı araştırmalarıyla da, Google’da oldukça büyük hacim oluşturmuş durumda. Sizler için hazırladığımız Çukur 4.sezon 17. Bölüm ile birlikte; söz konusu bölümlere dair tüm detayları eksiksiz bir şekilde izleyebilirsiniz. İşte detaylar…

Çukur 4.Sezon 17. Bölüm Full İzle Show TV! TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarında 4. sezonu ile yayınlanmaya devam eden Çukur dizisi büyük beğeni topluyor. Ekrana gelen ilk bölümünden bu yana geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Çukur dizisi her hafta izleyenleri ekrana kilitliyor. Sevilen dizinin yeni bölümlerinde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Aksiyon dolu sahneleri ile sosyal medyada da gündem olan Çukur dizisi her hafta pazartesi günleri saat 20.00’da ekrana geliyor.

Yayınlanan her bölümü ile heyecanı zirveye taşıyan Çukur dizisinin oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu, Damla Sönmez ve Kubilay Aka gibi başarılı isimler yer alıyor. İstanbul’daki Çukur mahallesini korumaya çalışan Koçovalı ailesinin bitmek bilmez düşmanları ile mücadelesinin anlatıldığı yapım ilgi ile takip ediliyor.

Çukur Dizisi 4. Sezon 16. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi geçen hafta 4. sezonun 16. bölümü ile ekrana geldi. Yamaç’ın yeniden zor bir tercih yapmak zorunda kaldığı 16. bölümde heyecan dolu anlar yaşandı. Kulkan’ın da beklenmedik şekilde katıldığı savaşta aksiyon dolu sahneler izleyenleri ekrana kilitledi.

Çukur dizisinin ekrana gelen son bölümünde Erdenetler ve Koçovalılar arasındaki savaş son derece tehlikeli bir şekilde devam eder. Yamaç Erdenetleri bitirmek için sürekli yeni planlar yaparken bu savaşa Kulkan da dahil olur. Koçovalı ailesinin hiç beklemediği bir anda savaşa dahil olan Kulkan dengeleri değiştirmeye başlar. Bu sırada Erdenetler Efsun ve Nehir’i esir tutmaya devam eder. Nehir ve Efsun Erdenetlerin elinden kurtulmak için işbirliği yaparken, Yamaç ise Erdenetleri bitirmek için son planını hazırlmıştır. Ancak Kulkan Koçovalı ailesine beklenmedik bir oyun oynar ve Yaman yine çok zor bir seçimin karşısında kalır.

Çukur Dizisi 4. Sezon 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Çukur dizisi geçen hafta ekrana gelen bölümü ile izleyenlerde merak uyandırdı. Efsun ve Nehir’in nasıl kurtulacağı ve Yamaç’ın yapacağı tercih heyecanla bekleniyor. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.