Sefirin Kızı Dizisi 35. Bölüm Fragmanı İzle! Sancar İçin İntikam Vakti! Melek’in Kalbinin İntikamı İçin Herkesin Kalbini…

Neslihan Atagül, Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Erdal Küçükkömürcü ve Edip Tepeli gibi sevilen oyunculardan oluşan kadrosu ile yakından takip edilen Sefirin Kızı, özgün ve heyecanlı senaryosu ile yayınlanacak 35. bölümüyle hayranlarından tam not almayı başaracak.

Sefirin Kızı Dizisi 35. Bölüm Fragmanı İzle! Sancar İçin İntikam Vakti! Melek’in Kalbinin İntikamı İçin Herkesin Kalbini…  Star TV ekranlarında her Pazartesi izleyici ile buluşan Sefirin Kızı, yayınlanan 35. bölüm fragmanı ile ortalığı sallayacağını tüm dizi hayranlarına resmen ilan etti! Neslihan Atagül, Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Erdal Küçükkömürcü ve Edip Tepeli gibi sevilen oyunculardan oluşan kadrosu ile yakından takip edilen Sefirin Kızı, özgün ve heyecanlı senaryosu ile yayınlanacak 35. bölümüyle hayranlarından tam not almayı başaracak.

Sefirin Kızı Dizisi 35. Bölüm Fragmanı>>>>> İZLE

Gariban bir yarıcının oğlu Sancar ile Bodrum’a tatil yapmak için gelen büyükelçinin kızı olan Nare ile arasındaki aşkı konu eden dizide, ikilinin kavuşamaması efsane haline dönüşmüştür. Daha sonra ise ortadan kaybolarak Avrupa’ya kaçan Nare geri döner ve hikaye başlar. Sevilen oyuncuların sürüklediği dizinin yayınlanan 34. bölümü izleyicinin tadını damağında bırakırken, 35. bölüm fragmanı şimdiden izleyicinin sabırsızlık katsayısını artırmayı başardı.

Bir yandan kalbi duran kızları için ellerinden geleni yaparak birbirlerine giderek daha fazla yakınlaşan Sancar ve Nare çifti, duygusal anları izleyiciye yaşatır. Kızını kurtarmak için elinden geleni yapan Sancar’ın çaresizliği izleyicinin yüreklerini dağlarken, bir yandan Sancar’ın planına düşen kötülerin başlarına gelenler izleyiciyi rahatlatır. Melek’in kalbini durduranların kalplerini sökmekten geri durmayacak olan Sancar’ın yeni bölümde kimleri hedef aldığı izleyiciyi resmen şok edecek. İzleyicinin bir solukta izleyeceği yeni bölüme ilişkin yayınlanan fragmanda, haftaya Sefirin Kızı’nda nelerin beklendiğini detaylıca öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.