Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 29 Aralık 2020 Salı ATV Canlı İzle!

Esra Erol 29 Aralık 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 29 Aralık 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 29 Aralık son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 29 Aralık 2020 Salı ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Esra Erol’un reality programı yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip ediliyor. Savrulmuş hayatların, dağılmış ailelerin ele alındığı programda Esra Erol ve ekibi birçok mağdura yardım ediyor. Uzun zamandır yayınlanan programda dolandırılan, aldatılan binlerce mağdur, ailesini arayan evlatlar, kayıp yakınlarını arayanalar ve birçok mağdur olmuş kişi Esra Erol’un programında hayat hikayesini anlatıyor. Esra Erol ve ekibinin mağdurlara yardım etmek, olayların arkasındaki sır perdesini aralamak ve gerçekleri ortaya çıkarmak için titizlikle çalıştığı program izleyiciden de büyük ilgi görüyor. Yayınlanan her bölümü ile akıl almaz olayları ekrana taşıyan program ilgi ile takip ediliyor. Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen program hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarında sevenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Esra Erol 28 Aralık'ta Neler Oldu?

ATV ekranlarının sevilen reality programı Esra Erol haftanın ilk yayını ile dün ekrana geldi. 28 Aralık yayınında yine sır perdeleri aralandı ve akıl almaz olaylar ekrana taşındı. Yüzleşmelerin de yaşandığı 28 Aralık yayını izleyenleri yeniden ekrana kilitledi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde evladını arayan Yeşim büyük kavuşma yaşadı. 7 aydır çocuğunu görmeyen Yeşim sonunda evladına kavuştu. Programda Yeşim’in annesi ile Erdi arasında yaşanan gerilimler ise dikkat çekti. Programın diğer gündemi ise Emine’nin sattığı çocuklar olmaya devam ediyor. İki çocuğundan birini doğar doğmaz satan Emine’nin başka bir aile tarafından büyütülen 12 yaşındaki kızının hayat hikayesi ekrana geldi. 12 yaşındaki kız çocuğu ile ilgili ortaya dökülen gerçekler, Emine’nin 7 yaşında başka bit aileye verdiği çocuğunu ise merak ettirdi. Esra Erol’da dün ekrana gelen diğer konu ise 52 yaşında nikah masasında tek başına kalan İsmail Bey oldu.

Esra Erol 29 Aralık Gündemleri Belli Oldu Mu?

Esra Erol’un bugün yayınlanacak bölümünde İsmail Bey’i terk edip kaçan Ebru’nun nerede olduğu konuşulmaya devam edecek. Programda dün ele alınan olaylarla ilgili yeni gelişmelerin ekrana geleceği 29 Aralık bölümü bugün saat 16.20’de ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.