Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 30 Aralık 2020 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Esra Erol 30 Aralık 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 30 Aralık 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 30 Aralık son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 30 Aralık 2020 Çarşamba ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Esra Erol’un reality programı her bölümü ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Akıl almaz olayların ekrana geldiği programda birçok çarpıcı gerçek ortaya çıkıyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol’da yaşanacaklar merakla bekleniyor. Program hafta içi her gün saat 16.20’de ATV’de yayınlanıyor.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen programda kayıp olayları, aile içinde yaşanan travmatik olaylar, kandırılma ve dolandırılmalar gündeme geliyor. Birçok mağdur kişini katıldığı programda Esra Erol ve ekibi bu sezon da titizlikle çalışmaya devam ediyor.

Esra Erol 29 Aralık Bölümünde Neler Oldu?

ATV ekranlarının sevilen reality programı haftanın ikinci bölümü ile ekrana geldi. Yine birçok çarpıcı olayın ekrana geldiği 29 aralık bölümünde yüzleşmeler de yaşandı. Aile içinde yaşanan akıl almaz olayların ekrana taşındığı son bölüm izleyenleri şaşırttı.

Esra Erol’un ekrana gelen son bölümünde Erdi ve Ayfer yüzleşme yaşadı. Erdi’nin yıllardır evlenmediği Ayfer ile konuşmaları şaşkınlık yarattı. Programın diğer gündemi ise İsmail Bey’in kaybolan müstakbel eşi Ebru oldu. İsmail Bey ile evlenmeden 1 gün önce ortadan kaybolan Ebru’nun nerede olduğu Esra Erol ve ekibi tarafından araştırılıyor. Programda ekrana gelen başka bir konu ise İlyas ve Gülşen’in yaşadıkları oldu. Gülşen’in eşi İlyas’ın annesi ile birlik olup kendisini evden atmakla suçladığı eşi İlyas canlı yayına katıldı. İkilinin yüzleşmesinde gergin anlar yaşandı. İlyas’ın sokağa attığı engelli eşi Gülşen’den habersiz boşanma davası açıp açmadığı ise merak konusu oldu. Esra Erol’da 2 çocuğunu arkasında bırakıp ablası ile beraber ortadan kaybolan Leyla da dikkat çeken gündemlerden biri oldu.

Esra Erol 30 Aralık Gündemleri Neler?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünün ardından İlyas ve Gülşen yüzleşmesinin nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu. Esra Erol ve ekibinin araştırmaya devam ettiği Ebru’nun şüpheli kaybı ve Leyla’nın nerede olduğu ile ilgili yeni gelişmeler bugün ekrana gelecek. Program saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.