Sol Yanım Dizisi 6. Bölüm Full İzle! 31 Aralık Sol Yanım Bugün Var Mı?

Sol Yanım 6. Bölüm izle makalemizle birlikte, Sol Yanım dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Sol Yanım 6. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Sol Yanım 6. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Sol Yanım dizisi ve 6. Bölüme dair tüm detaylar…

Sol Yanım Dizisi 6. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Sol Yanım dizisi izleyenlerin beğenisini toplamaya devam ediyor. Her hafta ilgi ile izlenen dizisi reyting oranları ile de başarısını yansıtıyor. Yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen Sol Yanım dizisi heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Başrollerini Özge Yağız ve Tolga Mendi’nin paylaştığı Sol Yanım dizisinin kadrosunda Defne Samyeli ve Cansel Elçin gibi deneyimli oyuncularda yer alıyor. Dizi her hafta perşembe günleri saat 20.00’da Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Sol Yanım Dizisi 5. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının yeni dizisi Sol Yanım 5. bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Serra ve Selim ilişkisinin başlaması ile işlerin çığırından çıkmaya başladığı 5. bölüm ilgi ile izlendi. Dizinin yayınlanan son bölümünün ardından 6. bölüm merakla beklenmeye başladı.

Sol Yanım dizisinin ekrana gelen son bölümünde Selim’im Serra’yı öpmesinin ardından ikili duygularını itiraf etmeye başlar. Serra ve Selim’in sevgili olduğunun anlaşılması üzerine ikisi okulun en önemli gündemi haline gelir. Bütün okul Serra ve Selim’in ilişkisini konuşurken, aşıklar ise romantik anlar yaşamaya başlar. Serra duygularını fark ederek heyecanlanırken, Selim de öfkesinden arınmaya başlar. Bu haberi alan Biricik ise Serra’yı Selim konusunda uyarır. Barbar’da Serra’nın sevgilisini görmek için okula gelir. Bu sırada Nazlım da Kuzey üniversitesinde çalışmaya başlar. Okulda olduğu gibi Kutlusoy malikanesinde de işler karışır. Asena İhsan’ın konuştuğu gizemli kişiyi bulmaya çalışırken, İhsan ve Selim arasında da yeni bir gerilim başlar. Biricik Serra’nın uyarlarını dinlememesi üzerine yeni planını devreye sokar.

Sol Yanım Dizisi 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı, Dizi Bu Akşam Ekrana Gelecek Mi?

Sol Yanım dizisinin son bölümünün ardından Serra ve Selin ilişkisinin nasıl devam edeceği merak konusu oldu. Dizinin beklenen 6. bölüm fragmanı da yayınlandı. Ancak Yılbaşı dolayısıyla dizi bu akşam ekrana gelmeyecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.