Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 4 Ocak 2021 Pazartesi Show Tv Canlı izle!

Türkiye’nin en yeni reality programları arasında yerini alan ve işlediği çarpıcı dosyalar ile kısa sürede adından sıkça söz ettiren Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, kötü olayları çözüme kavuşturmak için var gücü ile çalışmaya devam ediyor. Saat 15:15’te Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 4 Ocak 2021 Pazartesi Show Tv Canlı izle>>>>> TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Didem Arslan Yılmaz’a Vazgeçme, birbirinden çarpıcı dosyaları işlemeye devam ediyor. Türkiye’nin en yeni reality programları arasında yerini alan ve işlediği çarpıcı dosyalar ile kısa sürede adından sıkça söz ettiren Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, kötü olayları çözüme kavuşturmak için var gücü ile çalışmaya devam ediyor. Saat 15:15’te Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Geçen Bölüm Ne Oldu, 1 Ocak Cuma Hangi Olaylar Yaşandı?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’nin 1 Ocak Cuma günün yayınlanan son bölümünde başarılı sunucu, İstanbul’da yakılarak öldürülen Dr. Aylin Sözer’in son görüntülerini canlı yayında izletti ve önemli mesajlar verdi. Şüpheli ölümle ilgili canlı yayında konuşan Sezay Kaçak’ın en küçük kardeşi ise önemli iddialar ortaya atarak herkesi şaşkına çevirdi.

Nurbahar Hanım’ın değişen ibretlik hayatı ekranlarda yer almaya devam ederken Nurbahar Hanım Didem Arslan Yılma’dan yardım istedi. Öte yandan 8 gündür kayıp olan Hakkı Gençoğlu’nun ailesinden Aysun Ballı, Metin Gençoğlu ve Onur Ballı, Didem Arslan Yılmaz’a başvurarak yardım istedi. Yeni bölümü ile olayların sır perdesini aralamaya devam edecek programda, çözüme kavuşması gereken dosyalar artarken, gerçeklerin ortaya çıkarak sis perdelerinin aralanması ekran başındaki izleyicileri soluksuz bırakmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.