Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 5 Ocak 2021 Günü Kim Birinci Oldu? Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu…

Kanal D ekranlarında üçüncü sezonu ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta programı yeni haftaya yeni sunucusu ile başladı. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana seyircinin beğenisini kazanan yarışmayı artık televizyon dünyasının renkli isimlerinden Seda Sayan sunacak. İzleyiciden büyük beğeni toplayan programda her hafta ünlü konuklar da ağırlanacak.

Gelinim Mutfakta hafta içi hergün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam edecek. Her hafta 4 gelin ve kaynananın kıyasıya rekabet ettiği eğlence dolu programın yeni bölümleri şimdiden merakla beklenmeye başlandı. Seda Sayan’ın renkli sunumu ile ekrana gelecek olan programda bu hafta 5 altın bileziği kazanacak gelin merakla bekleniyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 4 Ocak Bölümünde Neler Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Kanal D ekranlarının sevilen programı Gelinim Mutfakta bugün şaşkınlık yaratan yeni sunucusu Seda Sayan ile ekrana geldi. Her hafta kıyasıya rekabetin yaşandığı renkli program Seda Sayan’ın sunumu ile yani haftaya başladı. Programın ilk konuğu ise Gülben Ergen oldu. Seda Sayan’ın eğlenceli sunumu ve Gülben Ergen’in şarkıları eşliğinde yarışan 4 gelinden hangisinin birinci olduğu ise merak edildi.

Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta Gizem, Zeynep, Aysun ve Özlem performanslarını sergileyecekler. Haftanın ilk gününü geride bıraka hırslı yarışmacılardan Özlem geçen hafta yarışmaya veda eden Şeyma’nın yerine katılan yeni yarışmacı oldu. Programın ilk bölümünde yeni yarışmacı Özlem 7 puan alarak sonuncu olurken, Gizem ise 21 puan ile günün birincisi oldu. Gelinim Mutfakta yarışmasında ilk günün birincisi olan Gizem, çeyrek altını kazandı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 5 Ocak Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Yeni sunucusu Seda Sayan ile yeni haftaya başlayan Gelinim Mutfakta yarışmasının ikinci gününde çeyrek altını kazanan isim merak ediliyor. İlgi ile izlenen programda 5 ocak günü birinci olan gelin ise henüz belli değil. Program yayınlandıktan sonra güncel puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz. Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışması bugün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.