Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 5 Ocak 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Esra Erol akıl almaz olayları ekrana taşımaya devam ediyor. Her bölümü ilgi ile izlenen programda birçok farklı gündem ve şaşkınlık yaratan olay izleyici ile buluşuyor. Program hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanıyor. Birçok mağdur kişinin başvurduğu programda Esra Erol ve ekibi bu sezon da titizlikle araştırmalarına devam ediyor.

Esra Erol Programı 4 Ocakta Neler Oldu?

Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından Esra Erol akıl almaz olayları ekrana getirmeye devam ediyor. Dağılmış ailelerin hikayelerinin ve birçok kayıp olayının ekrana geldiği programın son bölümünde yine çarpıcı gelişmeler yaşandı.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde Fulya Fazilet ve babasının büyük yüzleşmesi ekrana geldi. Babasının şiddetinden kaçan Fulya Fazilet’in aylardır görmediği babası ile yaşadıkları izleyenleri şoka soktu. Programın diğer bir gündemi ise Zafer’in çocuğunu reddettiğini belirten Ceylan oldu.

 Ceylan’ın 2 yaşındaki çocuğunun babasının Zafer olup olmadığı merak konusu oldu. DNA testinin sonuçları merakla bekleniyor. Esra Erol’un diğer gündemi ise uzun zamandır kayıp olan Mina ve Selin oldu. Gelini Mina’nın torununu da alıp ortadan kaybolduğu iddiası ile programa gelen yaşlı kadın öğrendikleri karşısında şok oldu. Mina’nın küçük kızı Selin ile beraber dilencilik yaptığı ortaya çıktı. Esra Erol’a kardeşlerini aramak için gelen Ufuk da izleyenlere duygusal anlar yaşattı. 3 yaşındayken yurda verilen Ufuk, en son o zaman gördüğü kardeşleri Faruk ve Gizem’i arıyor. Esra Erol’a 22 yıl önce ayrılmak zorunda kaldığı evladını aramak için gelen Songül de programın merak edilen gündemlerinden biri oldu.

Esra Erol Programı 5 Ocak Gündemleri Belli Oldu Mu?

Esra Erol’un programında dün ele alınan binlerce olaydan sonra bugün hangi gündemlerin konuşulacağı merak konusu oldu. Ceylan’ın DNA testi yaptıracağı 5 ocak programında Mina ve Selin ile ilgili yeni gelişmeler de ekrana gelecek. Esra Erol merakla beklenen yeni bölümü ile bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.