Baraj Dizisi 21. Bölüm Full İzle FOX TV! 5 Ocak 2021 Baraj Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının başarılı yapımı Baraj her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı ilk gündem bu yana izleyenlerin dikkatini çekmeyi başaran Barak dizisinde yaşanacaklar merakla bekleniyor. Baraj dizisi her hafta salı günleri saat 20.00’da ekrana geliyor.

Yeşilçam uyarlaması olan Baraj dizisinde bir aşk üçgeni ile başlayan sırlarla dolu bir mücadele anlatılıyor. Başrollerini Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un paylaştığı Baraj dizisinde yaşanacaklar her hafta merakla bekleniyor.

Baraj Dizisi 20. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Baraj 20. bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünün ardından yaşanacaklar yeniden merak konusu oldu. Nazım’ın beklenmedik dönüşü ile hem Nehir hem de Tarık için işlerin karışık bir hal almaya başladığı 20. bölümde Nehir, kendisinden saklanan sırları öğrenmeye başlar.

Barak dizisinin ekrana gelen son bölümünde Nehir ile Hakan arasında dengeler değişmeye başlar. Nehir’in gerçekleri öğrenmesi ile mutlu evlilik oyunu son bulmaya başlar, ancak bu Nehir için çok daha tehlikeli bir hal alır. Gerçekleri Nazım’a anlatmak istediğinde Hakan ile karşı karşıya gelen Nehir, ilk kez onun gerçek yüzünü görür. Bu yaşananlar karşısında Nehir oğlu ve Nazım arasında seçim yapmak zorunda kalır. Nazım’ın geri dönüşü ile hayatı berbat olan tek kişi Nehir olmaz. Tarık ve Hakan, Nazım’ın kendilerine oynadıkları oyun ile büyük bir kayıp yaşarlar. Kayıplarını telafi etmek için plan yapan ikili Nazım’ı tuzağa düşürmeye çalışır. Ancak yaptıkları plana Nazım’dan önce kendileri düşer.

Baraj Dizisi 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yayınlanan son bölümünün ardından 21. bölüm fragmanı merakla beklenmeye başladı. Nehir’in büyük bir seçim ile karşı karşıya kaldığı yapımda ne tercih yapacağı merak konusu oldu. Nazım ve Tarık arasındaki düşmanlığın da tırmanmaya devam ettiği Baraj dizisinde yaşanacaklar merakla bekleniyor. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.