Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 6 Ocak 2021 Günü Kim Birinci Oldu Çeyrek Altını Kim Kazandı Puan Durumu

Üçüncü sezonu ile Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam eden Gelinim Mutfakta programı artık Seda Sayan’ın sunumu ile ekrana gelecek. Ünlü sunucunun renkli sunumu ile yayın hayatına devam edecek Gelinim Mutfakta yarışmasında her hafta 4 gelin ve kaynana mücadele ediyor.

Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergiledikleri programda kaynanalar ve Seda Sayan ise puanlama yapıyor. Haftanın hergünü birinci olan gelinin çeyrek altın kazandığı programda haftanın finali cuma günü ekrana geliyor. Hafta boyunca en yüksek puanı alan gelinin 5 altın bilezik kazandığı yarışmada en düşüş puanı alan gelin ise eleniyor. Program hafta içi hergün saat 13.15’te ekrana geliyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 5 Ocak Günün Birincisi Kim Oldu, Programda Neler Yaşandı?

Bu hafta Seda Sayan’ın sunumu ile ekrana gelmeye başlayan Gelinim Mutfakta yarışması dün haftanın ikinci günü ile izleyenlerin karşısına çıktı. İlgi ile takip edilen programda Seda Sayan ile kaynanalar arasında eğlenceli dakikalar yaşanırken, gelinler arasında ise rekabet dolu ve gerilimli anlar yaşandı. Seda Sayan’ın kaynanalara tüyolar verdiği eğlenceli programda günün birincisi olmak için kıyasıya rekabet yaşandı. Programın sıkı takipçileri 5 ocak programında çeyrek altını alan gelinin kim olduğunu merak etti.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programında dün kıyasıya rekabet yaşandı. Zeynep ve Aysun arasında çeyrek altın rekabetinin zirveye ulaştığı 5 ocak bölümünde Gizem ve Özlem arasında ise elenme gerilimi yaşandı. Programda dün en yüksek puanı alan isim ise Zeynep oldu. 18 puan alan Zeynep birinci olurken, Aysun 16 puan aldı. 15 puan ile Özlem 3. sırada yer aldı. Özlem ise 9 puan ile günü son sırada tamamladı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 6 Ocak Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Seda Sayan’ın sunumu ile ekrana gelmeye başlayan Gelinim Mutfakta programı haftanın 3. günü ile bugün ekranlarda olacak. Programda bugün çeyrek altını kazanan isim ise henüz belli değil. Program bugün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Sonrasında güncel puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.