Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 6 Ocak 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Gündüz kuşağının sevilen programı Esra Erol akıl almaz olayları ekrana taşıyor. Kayıpları bulan, dağılmış aileleri bir araya getiren ve binlerce mağdura yardım eden Esra Erol ve ekibi hafta içi her gün saat 16.00’da izleyenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 6 Ocak 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Esra Erol dün yine birbirinden çarpıcı gündemleri ekrana taşımaya devam etti. Her bölümü ilgi ile takip edilen programda dün kayıp olayları, evladını arayan aileler ve beklenen kararlar izleyici ile buluştu. Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümün çocuğunu para karşılığı sattığı iddia edilen Mehmet Apalak programa damgasını vurdu.

Esra Erol 5 Ocak Programında Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Ele Alındı?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde Funda son kararını verdi, Funda’nın kararı ve açıklamaları şaşkınlık yarattı. Çocuğunun babasının Zafer olduğunu iddia eden Ceylan’ın ise DNA testinin sonuçları belli olmadı. Merakla beklenen DNA testinde Ceylan’ın 2 yaşındaki kızının babasının Zafer olup olmadığı merak konusu olmaya devam etti.

Programa damgasını vuran diğer konu ise 22 yıl önce bebeği elinden alınan Songül Hanım oldu. Bebeğini elinden alan Mehmet Apalak’ın çocuğu para karşılığı sattığı iddia ediliyor. Konunun arka planı Esra Erol ve ekibi tarafından araştırılmaya devam ediyor. Esra Erol programına yeni katılan Muhammed karısı Zeynep ve 4 yaşındaki kızını arıyor. 4 yaşındaki kızını da alarak ortadan kaybolan Zeynep’in ortaya çıkan videoları eşi Muhammed’i şoka soktu. Programda gündem olan diğer konu ise 1 yaşındaki çocuğunu bırakarak 100 bin liralık altın ile ortadan kaybolan Derya oldu.

Esra Erol 6 Ocak Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünden sonra bugün ele alınacak gündemler merak konusu oldu. Çocuğunu terk edip gider Derya ve 4 yaşındaki kızı ile ortadan kaybolan Zeynep hakkında ortaya çıkan yeni gelişmeler programın bugünkü yayınında izleyiciye aktarılacak. Programda bugün 22 yıldır çocuğunu arayan Songül Hanım da gündem olmaya devam edecek. Esra Erol bugün saat 16.00’da yeni bölümü ile ATV’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.