ZümrüdüAnka 26. Final Bölümü Full İzle! 6 Ocak 2021 Zümrüdü Anka Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi ZümrüdüAnka final yapıyor. İlk bölümünden bu yana ilgi ile izlenen ZümrüdüAnka dizisi bu akşam son bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin hayranları nasıl biteceğini merak ediyor. ZümrüdüAnka merakla beklenen final bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV’de.

ZümrüdüAnka Tamamı Tek Parça 6 Ocak 2021 Çarşamba FOX TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Başrollerini Ceren Yılmaz ve Alp Navruz’un oynadığı yapımda Serhat ve Zümrüt’ün zorluklarla dolu aşk hikayesi anlatılıyor. Heyecan dolu bölümleri ile sevilen dizinin finali de merakla bekleniyor.

ZümrüdüAnka Dizisi 25. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının başarılı yapımı ZümrüdüAnka 25. bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Azimet’in planları ile ortalığın karıştığı 25. bölümde heyecan dolu sahneler ekrana geldi. Büyük hesaplaşmaların yaşandığı son bölüm ile dizi yine büyük beğeni topladı.

ZümrüdüAnka dizisinin son bölümünde Azimet’in yaptığı plan işe yarar. Zümrüt’ün çağırması ile konağa geri dönen Deniz, yapılan plandan habersiz Zümrüt’ün teklifi karşısında şaşkına döner. Zümrüt’ün Deniz’i konağa çağırmasına anlam vermeyen Serhat ise sebebini öğrendiğinde çok sinirlenir. Serhat ne kadar öfkelenirse öfkelensin Zümrüt artık kararını vermiştir. Bu sırada Suhandan ise babasının ihaneti karşısında büyük hayal kırıklığı yaşar ve herkesi şaşırtacak bir adım atar.

Abbas’ı şok eden bu adımdan sonra gerçekleri öğrenmeye başlayan Suhandan ise asıl şaşkınlığı kendisi yaşar ve hiçbir şey bilmediğini fark eder. Her şeyden habersiz olan Deniz, Zümrüt’ün teklifini düşünürken, Azimet’in planını öğrenir ve çok sinirlenir. Bu esnada şans eseri oyunu öğrenen Zümrüt de öfkelenir ve konağa gidip hesap sormak ister. Üç kadın arasında uzun zamandır beklenen büyük hesaplaşma yaşanır.

ZümrüdüAnka Dizisi 26.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

ZümrüdüAnka dizisinin heyecan dolu bölümünden sonra bu hafta dizide neler yaşanacağı merak konusu oldu. 26. final bölümü ile ekrana gelecek dizinin son bölümünde neler yaşanacağı ve dizinin nasıl son bulacağı merak konusu oldu. ZümrüdüAnka dizisi final bölümü ile  bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında son kez izleyicisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.