Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 7 Ocak 2021 Perşembe Star Tv Canlı izle!

Star TV ekranlarının yaşanmış hikayeleri konu alan reality programı Gerçeğin Peşinde, 7 Ocak Perşembe günü yine ilginç olayları çözüme kavuşturmak için saat 13:15’te izleyici ile buluşuyor.

Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 7 Ocak 2021 Perşembe Star Tv Canlı izle TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarının yaşanmış hikayeleri konu alan reality programı Gerçeğin Peşinde, 7 Ocak Perşembe günü yine ilginç olayları çözüme kavuşturmak için saat 13:15’te izleyici ile buluşuyor. Faili meçhul cinayetlerin aydınlatıldığı, kayıpların bulunduğu ve dargınların buluştuğu program hafta içleri Start TV ekranlarında izleyiciyi soluksuz bırakacak hikayeleri, Serap Paköz sunumu ile işliyor. Stüdyoda Adli Tıp Uzman Taner Güven, Avukat Hasan Kocabey ve Polis Eğitmeni ve Güvenlik Uzmanı Murat Aydın da programa sağladıkları katkılar ile en zorlu vakaların karanlık yönlerinin aydınlatılmasına yardımcı oluyorlar.

Gerçeğin Peşinde Önceki Bölümde Ne Oldu, 6 Ocak’ta Stüdyoda Neler Yaşandı?

Stüdyoda dün konuk olan ve dini nikahla kendisinin zorla evlendirildiği Erkan’ın çocuğunu nüfusuna kaydettirmesini isteyen Nevin Hanım, kendisini ifade ederek Serap Paköz’den yardım istedi. İddiaların yöneltildiği Erkan Bey canlı yayına telefonla bağlanarak yöneltilen iddialara karşı kendisini savundu. Telefon görüşmesi sırasında stüdyoda sesler yükseldi ve Nevin Hanım, Erkan Bey’in yalan söylediğini iddia etti. Erkan Bey’in kendisinin mağdur olduğunu ifade etmesi ile stüdyo karıştı ve Erkan Bey’e tepki gösterildi.

2 yıldır kızından haber alamayan Kadir Yıldız kızına Serap Paköz aracılığı ile seslenirken, kızı Azize’yi beklediğini tekrarladı. Kızının evliliklerini de anlatan ve kendisine yöneltilen ifadelere savunan Kadir Bey, kızına ağır kelimeler sarf ettiğini de ifade etti. Azize Yıldız ise canlı yayına telefonla bağlandı ve yıllarca eziyet çektiğini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.