Müge Anlı 7 Ocak 2021 Perşembe Neler Oldu

Müge Anlı 7 Ocak 2021 Perşembe Neler Oldu
Uzun yıllardır yayın hayatına devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı çarpıcı konuları ile Türkiye gündemini belirliyor. Şüpheli kayıp ve cinayet olaylarını ekrana getiren programda yaşanacaklar merak konusu oluyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi hergün saat 10.00’da ATV’de.

Müge Anlı Canlı İzlemek İçin BURAYA TIKLAYIN

ATV ekranlarının reyting rekortmeni Müge Anlı ile Tatlı Sert çarpıcı gündemleri ile en son dün ekrana geldi. Yine birden fazla gündemin ele alındığı programda şüpheli kayıp olayları ekrana damgasını vurdu. Her bölümü ile şaşkınlık yaratan gelişmeleri ekrana taşıyan programda 22 yıl önce bıraktığı evlatlarını arayan baba, duygusal anlar yaşadı. Kavuşmaların ve yüzleşmelerin de yaşandığı 6 ocak yayını yine ilgi ile takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünde Zeynep Güngör’ün şüpheli kaybı gündem olmaya devam etti. 4 çocuk annesi Zeynep Güngör 2 haftadır programın en çok konuşulan gündemleri arasında yer almaya devam ediyor. Sevgilisi ile buluşmak için çıktığı eve geri dönmeyen Zeynep Güngör hakkında ortaya çıkan yeni gelişmeler dün canlı yayın ile ekrana geldi. Zeynep Güngör’ün abisi ve şüpheli konumunda sevgilisi dün yeniden karşı karşıya geldi. Kadının nerede olduğu araştırılmaya devam ediyor. Programın diğer gündemi ise 22 yıl önce pazarda bıraktığı kızını ve oğlunu arayan adam oldu. 22 yıllık hasreti Müge Anlı sonlandıracak. Programın dün ekrana gelen bölümünde gündem olan diğer konu ise 5 aydır kayıp olan Erdem Uçkan oldu. 5 çocuk babası Erdem Uçkan’ın kayıp olayı Müge Anlı ve ekibi tarafından araştırılmaya devam ediyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 7 Ocak Gündemleri Neler?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında dün ekrana gelen gündemlerden ardından bugün konuşulacak konular merak konusu oldu. Zeynep Güngör’ün şüpheli kaybı ile ilgili sıcak gelişmelerin ekrana geleceği 7 ocak programında Erdem Uçkan hakkında da yeni iddialar ele alınacak. Müge Anlı İle Tatlı Sert programı yeni bölümü ile bugün saat 10.00’da canlı yayın ile ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.