Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 7 Ocak 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Esra Erol akıl almaz olayları ekrana taşıyor. Aldatılan, dolandırılan ve yakını kaybolan birçok mağdur kişinin başvurduğu programda çarpıcı gündemler ele alınıyor. Esra Erol ve ekibi bu sezonda mağdur insanlara yardım etmek için titizlikle çalışıyor. Program hafta içi hergün 16.20’de ekrana geliyor.

Esra Erol'da Canlı İzlemek İçin BURAYA TIKLAYINIZ

Esra Erol 6 Ocak Yayınında Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Esra Erol dün yine birçok farklı gündemi ekrana taşıdı. Savrulan hayatların ve birçok mağdur kişinin hikayesinin ekrana geldiği yayında dün yine akıl almaz olaylar gündem oldu. Esra Erol dün ekrana gelen bölümü ile yine ilgi ile izlendi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde Fulya Fazilet ve babasının yüzleşmesi devam etti. Ceylan’ın DNA testi sonuçlarının beklendiği programda Ceylan’ın 2 yaşındaki kızının babası Zafer mi sorusu merakla bekleniyor. Programa damgasını vuran diğer bir olay ise çocuğunu alıp Zonguldak’ta yaşayan Semih Şirin’e kaçan Zeynep oldu. Zeynep’in sosyal medya görüntüleri karşısında şaşıran eşi Muhammed canlı yayında karısı ile karşı karşıya geldi. Muhammed ve Zeynep yüzleşmesinde şaşırtan gelişmeler yaşandı. Programın diğer gündemi ise Songül ve Mehmet yüzleşmesi oldu. Mehmet’in milyonları sinirlendiren itirafı ile Songül deliye döndü. Songül’ün çocuklarını sattığı iddia edilen Mehmet’in açıklamaları şaşkınlık yarattı. Esra Erol’da 21 yaşındaki Derya Çürük’ün 100 bin liralık altında ortadan kaybolması da ele alınan diğer gündem oldu. Birbirinden çarpıcı olayların ekrana geldiği 6 ocak bölümü izleyenleri ekrana kilitledi.

Esra Erol 7 Ocak Bölümü Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünden sonra bugün programda konuşulacak konular merak edildi. Esra Erol 7 ocak gündemleri arasında Songül ve Mehmet olmaya devam edecek. İkili canlı yayında birkez daha yüzleşecek. Zeynep ve eşi Muhammed’in vereceği kararın da belli olacağı yeni bölümde Ceylan’ın kızının babası da ortaya çıkacak. Esra Erol yeni gündemler ve çarpıcı gelişmeler ile bugün saat 16.20’de ATV’de izleyicisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.