Müge Anlı Tamamı Tek Parça 8 Ocak 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Uzun yılladır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı İle Tatlı Sert çarpıcı olay ve konuları ile Türkiye’nin gündemini belirliyor. Şüpheli kayıp ve cinayet olaylarının ekrana geldiği programda çarpıcı gelişmeler ekrana taşınıyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen programı hafta içi her gün saat 10.00’da canlı yayınla ekrana geliyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Tamamı Tek Parça 8 Ocak 2021 Cuma ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert çarpıcı gündemlerini ekrana taşımaya devam ediyor. Programın dün ekrana gelen bölümünde yine birçok akıl almaz olay ekrana geldi. Zeynep Güngör olayının konuşulmaya devam ettiği 7 Ocak programında Neriman Kıvrak cinayeti ise programın çarpıcı gündemlerinden biri oldu. Program dün ekrana gelen bölümü ile yine ilgi ile izlendi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 7 Ocak Programında Neler Oldu?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında haftalardır gelişmelerin yakından takip edildiği Zeynep Güngör gündem olmaya devam etti. 4 çocuk annesi Zeynep Güngör’ün şüpheli kayıp olayı izleyenler tarafından merak ediliyor. Sevgilisi ile buluşmaya gittiği gün ortadan kaybolan Zeynep Güngör’ün en son görüldüğü kişiler ile ilgili ortaya çıkan ayrıntılar programın dün ekrana gelen bölümünde seyirciye aktarıldı.

Müge Anlı ve ekibi Zeynep Güngör olayını araştırmaya devam ediyor. Programa damgasını vuran diğer bir gündem ise Neriman Kıvrak cinayeti oldu. 68 yaşındaki Neriman Kıvrak’ın boğazının kesilerek öldürülmesi büyük yankı uyandırdı. Şüpheli cinayetin arka planı araştırılmaya devam ediyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert programında kayıp diye aranan Ceylan’ı kendisine yeni bir hayat kurduğu ortaya çıktı. Program dün ekrana gelen bölümü ile yine birçok farklı gündemi ele aldı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 8 Ocak Gündemleri Neler?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünden sonra programda yaşanacaklar merak konusu olmaya devam ediyor. Zeynep Güngör ile ilgili yeni gelişmelerin ekrana gelmeye devam edeceği 8 Ocakta Neriman Kıvrak cinayetinin arka planı da ekrana gelecek. Program çarpıcı gelişme ve gündemlerde bugün saat 10.00’da canlı yayınla ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.