Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 8 Ocak 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Esra Erol savrulmuş hayatları ve akıl almaz maceraları ekrana taşımaya devam ediyor. Dolandırılanların, aldatılanların ve ailesini arayan mağdurların katıldığı programın sunucusu Esra Erol ve ekibi bu sezon da büyük titizlikle çalışıyor. Akıl almaz olayları çözen ve ekrana getiren Esra Erol hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Esra Erol Tamamı Tek Parça 8 Ocak 2021 Cuma ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı akıl almaz olayları ekrana taşımaya devam ediyor. Esra Erol dün ekrana gelen bölümü ile yine birçok çarpıcı olayı izleyenlerle buluşturdu. Birçok mağdur kişinin başvurduğu programda dün Ceylan’ın açıklanan DNA testi sonuçları gündem oldu. Birçok çarpıcı gündemin ekrana geldiği 7 Ocak programında yüzleşmeler de yaşandı.

Esra Erol 7 Ocak Programında Neler Yaşandı?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde günlerdir beklenen DNA testi sonuçları açıklandı. Ceylan’ın 2 yaşındaki kızının babasının Zafer olup olmadığı ortaya çıktı. Esra Erol’un açıkladığı DNA sonuçları Ceylan’ı gözyaşlarına boğdu. Programın diğer gündemi ise sosyal medyada tanıştığı Onur’a kaçan Gülden oldu. Sosyal medyadan konuşmaya başladığı Onur’un evli olmasına rağmen ona kaçan Gülden canlı yayında yaşananlar anlattı.

Programda günlerdir 100 bin liralık altınla kayıplara karışan Derya Çürük konuşuluyordu. Derya Çürük’ün nerede olduğu ile ilgili yeni ayrıntılar ekrana geldi. Esra Erol’un 7 Ocak programında kızını da alarak başka birine kaçan Zeynep ve eşi Muhammed ikinci kez karşı karşıya geldi. İkili bir kez daha yüzleşti ve yaşananlar tekrar konuşuldu. Esra Erol’un diğer gündemi Furkan ise bugüne kadar hiç görmediği babasını arıyor. Esra Erol ve ekibi Furkan’ın babasını arıyor.

Esra Erol 8 Ocak Gündemleri Neler?

Esra Erol dün yine birçok farklı gündemle ekrana geldi. Programda bugün konuşulacak konular ise merak ediliyor. Zeynep ve Muhammed’in ne karar vereceğinin heyecanla beklendiği programda Derya Çürük ile ilgili yeni gelişmeler izleyenlerle paylaşılacak. Gülden’in itiraflarının da ekrana geleceği yeni bölüm bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.