Payitaht Abdülhamid 132. Bölüm Full İzle! 8 Ocak 2021 Payitaht Abdülhamid Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1 ekranlarının iddialı yapımlarından Payitaht Abdülhamid her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Başrollerini Bülent inal ve Özlem Conker’in paylaştığı dönem dizisinde Osmanlı Devleti’nin çöküş yılları anlatılıyor. Her hafta heyecan dolu bölümleri ile beğeni toplayan yapım cuma akşamalar saat 20.00’da TRT1’de ekrana geliyor.

Payitaht Abdülhamid Tamamı Tek Parça 8 Ocak 2021 TRT1 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Payitaht Abdülhamid dizisi geçen hafta 131. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Sultan Abdülhamid Mason paşanın peşindeyken Eşref Aziz’i ise büyük bir hesaplaşma beklemektedir. Dizinin heyecan dolu son bölümü yine ilgi ile izlendi.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 131. Bölümde Neler Yaşandı?

Payitaht Abdülhamid dizisinin ekrana gelen son bölümünde tüm paşaların postaneye gelmesi ile işleri iyice karışmaya başlar. Abdülhamid uzun zamandır cevap aradığı Mason paşa kim sorusuna Manyas’a oynadığı oyun ile cevap bulacağını düşünmektedir. Abdülhamid ona yeni bir oyun oynarken, Manyas ise Mason paşayı Selanik’teki toplantıya ulaştırmanın yolunu aramaktadır. Abdülhamid’in Manyas’a oynayacağı yeni oyun için uzun yıllar Saray’da hafiyelik yapmış olan Şehzade Ahmet Nuri Efendi devreye girer.

Mason paşanın güzergahını ele geçirmek için göreve başlayan Ahmet Nuri Paşayı birçok zorluk beklemektedir. Bu sırada Kraken kardeşinin ölümü üzerine Eşref’ten intikam almak için harekete geçer. Bu intikam oyununun sonunda Eşref Aziz’i büyük bir hesaplaşma beklemektedir. Sarayda da işler karışıktır.

Yaptığı yemek davetine neden kimsenin gelmediğini yaptığı araştırmalar sonucu öğrenen Saliha, Naime ile son kez iyi niyetle konuşur. Zekiye ve Fatma da Naime’nin yaptığı terbiyesizlikten çok rahatsız olmuştur. Naime ise Saliha’yı Sultan Abdülhamid’in özünden düşürmek için yeni bir oyun hazırlar. Bu oyun hem Saliha’nın hem de Abdülhamid’in çok üzülmesine neden olur.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 132. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Payitaht Abdülhamid dizisinin ekrana gelen son bölümünden sonra Ahmet Nuri Efendi’nin mason paşayı bulup bulamadığı merak konusu oldu. Abdülhamid’in Saliha’ya vereceği cezanın da merak edildiği dizide Eşref Aziz’in yeni mücadelelere başlayacağı 132. bölüm bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.