Son Yaz 2. Bölüm Full İzle! 8 Ocak 2021 Son Yaz Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Son Yaz ilk bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. İlk bölümü ile büyük beğeni toplayan dizinin başrollerini Ali Atay ve Alperen Duymaz üstleniyor. Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan ve Sinan Tuzcu gibi oyuncuların da yer aldığı Son Yaz dizisi şimdiden merak konusu oldu. Dizi her hafta cuma akşamları saat 20.00’da ekrana gelecek.

Son Yaz Tamamı Tek Parça 8 Ocak 2021 FOX TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Son Yaz ilk bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Yayınlanan ilk bölümü ile izleyenlerin takdirini toplamayı başaran Son Yaz dizisinde İstanbul’un en büyük mafya babası Selçuk Taşkın’ın oğlu Akgün ve Cumhuriyet Savcısı Selim’in yollarının kesişmesi ekrana geldi. Dizi ilk bölümündeki heyecanlı sahneler ile izleyenleri ekrana kilitledi.

Son Yaz Dizisi İlk Bölümde Neler Oldu?

Yeni dizi Son Yaz’ın ekrana gelen ilk bölümünde Cumhuriyet Savcısı Selim Kara 8 yıl önce tutukladığı suçlu Selçuk Taşkın’ın istediği üzerine onu ziyarete gider. Savcıya muhbirlik yapmayı teklif eden Selçuk Taşkın karşılığında ise Selim Kara’nın oğlu Akgün’ü bizzat korumasını istemektedir. Mecburen bu teklifi kabul eden Selim Kara, Akgün’ü bulmaya gider. Akgün ise babasının izinden gide, suç dünyasına bulaşmış ve deli bir gençtir. İkilinin bir araya gelmesi ile başlayan mücadele, Selim’in Çeşme’de yaşayan ailesinin yanına gitmek zorunda kalması ile bambaşka bir hal alır. Karısı Canan’ın boşanmak istediğini öğrenince çok sinirlenen Selim Kara yanına Akgün’ü de alarak acil yola çıkar. Çeşme’de Akgün’ün babasını tutuklayan savcının Selim olduğunu öğrenmesi ile işler çığrından çıkar.

Son Yaz Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Son Yaz dizisinin heyecan dolu ilk bölümünün ardından dizide yaşanacaklar merak konusu oldu. Yayınlana ikinci bölüm fragmanında Selim’in eşi Canan ile arasını düzeltmeye çalıştığı görülürken Akgün ise yine ortalığı karıştırır. Selim’in Akgün’e oğlum diye hitap etmesi ise şaşkınlık yarattı. Dizi 2. bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.