Kırmızı Oda dizisi 20. Bölüm Fragman İzle: Boncuk’un Durumu Kritik, Kumru ise iyice çileden çıktı!

TV 8 ekranlarının efsanesi haline gelen Kırmızı Oda dizisi, yayınlanan 20. bölüm fragmanı ile yine gündeme oturmayı başardı!

TV 8 ekranlarının efsanesi haline gelen Kırmızı Oda dizisi, yayınlanan 20. bölüm fragmanı ile yine gündeme oturmayı başardı! Cuma günlerinin rekortmeni haline gelen fenomen dizi, gerçek hayattan aldığı hikayeler ile büyük beğeni topladı. Birbirinden özel hikayeler ve dram dolu sahneler ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen fenomen dizi, yayınlanan 19. bölümü ile ses getirirken yayınlanan 20. bölüm fragmanı ile heyecanı doruğa çıkarmayı başardı. Başrollerinde Doktor Hanım rolü ile Binnur Kaya, Doktor Ayşe rolü ile Meriç Aral, Doktor Piraye rolü ile Tülin Özen ve Doktor Deni rolü ile Burak Sevinç’in yer aldığı fenomen dizinin 20. bölümü, yine büyük heyecanla beklenecek.

Kırmızı Oda 19. Bölümde Ne Oldu, Geçen Hafta Neler Yaşandı?

Kırmızı Oda’nın 19. Bölümünde Boncuk’un kritikleşen durumu herkesi endişelendirmektedir. Burcu Biricik’in canlandırdığı Boncuk karakteri Can ile görüşmüş ve bu görüşmeyi Doktor Hanım’a anlatmıştır. Doktor Hanım’ın da şaşkın olduğu bu görüşme sonrası Boncuk’u nelerin beklediği giderek izleyiciyi heyecanlandırmayı sürdürüyor. Aslıhan Gürbüz’ün canlandırdığı Kumru karakteri ise Yavuz’un kendisine yaşattığı büyük travmayı atlatmak için Doktor Hanım’la görüşmeye devam etmekte ve hikayesinin her ayrıntısı ile izleyicilerin tüylerini diken diken etmektedir. Kumru bir yandan intikam hırsı ile kasıp kavrulurken, bir yandan Doktor Hanım’a anlattıkları ile rahatlamaya başlamakta ve ailesi ile mutlu olmak için yollar aramaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.