Kuzey Yıldızı 47. Bölüm fragmanı! Düğün Günü Neler Olacak, Kuzey Ölüyor Mu? Başrol diziden mi ayrılıyor?

Yılbaşı tatili ardından yayınlanan ilk bölümü ile yine izleyicilerinin beğenisini kazanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 47. bölüm fragmanı yayınlandı.

Kuzey Yıldızı 47. Bölüm fragmanı İzle >>>> TIKLAYINIZ

Yılbaşı tatili ardından yayınlanan ilk bölümü ile yine izleyicilerinin beğenisini kazanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 47. bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamları Show TV ekranların izleyici ile buluşan fenomen dizi, reyting sıralamasında da güzel sonuçlar alarak macerasına dolu dizgin devam etmektedir. Dizinin yayınlanan son bölümünü izleyenler gelecek bölümde neler olacağını büyük merakla beklerken, yapımcılar dizi ile ilgili ilk fragmanı ekrana getirerek 47. bölüm ile ilgili önemli ipuçları paylaştı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 47. bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 46. Bölümde Ne Oldu, Neler Yaşandı?

Kuzey ve Yıldız’ı saran düğün telaşı, 46. bölümde izleyenleri mutlu etti! İki aşığın sonunda kavuşması izleyicileri rahatlatırken, Yıldız’ın babasının düğünü önlememesi için ellerinin bağlanması ise herkesi kahkahaya boğdu. Kuzey, Yıldız’a kavuşurken kına sorunsuz bir şekilde yakıldı ve ikilinin mutluluğuna tüm sevdikleri ortak oldu. Yıldız da mutluluktan neredeyse havalara uçarken, hayatının şokunu düğün gününde yaşadı.

Düğün günü Kuzey ve konvoyu gelin alıcısı ile davullar, zurnalar eşliğinde Yıldız’ı almaya geldiler. Yıldız ise babasından helallik almak isterken, babası ona evden çıkarsa Kuzey’i vuracağını ve kendisinin bu evden Kuzey’in gelini olarak çıkamayacağını ifade etti. Ellerinin bağı olması sebebi ile Yıldız evden çıktı ve düğün salonuna geçildi. Tam nikah anında Yıldız nikah memurunun sorduğu soruya “Evet” yanıtını verecekken, Yıldız’ın babası düğün salonuna gelerek herkesi şok etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.