Gönül Dağı Dizisi 12. Bölüm fragmanı! Taner ile Dilek’in Arasındaki Engeller Giderek Büyüyor!

Yeni yılın ilk bölümünde dizi yine izleyicilerinden tam not almayı başarırken, yayınlanacak olan 12. bölümü ile ilgili soru işaretleri izleyicileri meraklandırdı.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, son bölümü ardından gelecek bölümde ne olacak merakını giderdi ve 12. bölüm fragmanını yayınladı! Yeni yılın ilk bölümünde dizi yine izleyicilerinden tam not almayı başarırken, yayınlanacak olan 12. bölümü ile ilgili soru işaretleri izleyicileri meraklandırdı. Yapımcı şirket dizi hayranlarının sesine kulak verdi ve Gönül Dağı dizisi 12. bölüm fragmanını yayınlayarak gelecek bölümle ilgili önemli detaylara yer verdi. Gönül Dağı dizisinin 12. bölüm fragmanını izlemek için haberimizde fragmana ulaşabilirsiniz.

TRT 1 Gönül Dağı Konusu Nedir?

Bozkırda yaşayan 3 kuzenin hikayesini konu alan Gönül Dağı dizisi, izleyici tarafından çok beğenildi. Anadolu’yu konu alan ve herkesin hayatında bir ortak yön bulduğu dizinin samimi havası büyük beğeni toplarken, Anadolu’da yetişen hayaller ve tertemiz aşklar ise büyük beğeni topladı. Cumartesi günleri TRT 1 ekranlarında Bozkır’ın ortasında geçen bir Anadolu Masalı izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

Gönül Dağı Dizisi Nerede Çekiliyor, Gedelli Köyü Nerede?

Gönül Dağı dizisinin çekim yeri de dizi hayranlarınca merak ediliyor. Anadolu’nun konu edildiği Gönül Dağı, Anadolu’nun kalbinde çekiliyor. Dizi çekimleri Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde yapılıyor. Dizide geçen Gedelli Köyü ise günümüzde Niğde’nin Ulukışla ilçesine bağlıdır.

TRT 1 Gönül Dağı Dizisi Oyuncuları Kimler?

Berk Atan

Gülsim Ali

Ecem Özkaya

Cihat Süvarioğlu

Semih Ertürk

Ferdi Sancar

Çiğdem Aygün

Ali Düşenkalkar

Ferhat Eşsiz

Feyza Işık

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.