Kuzey Yıldızı 46. Bölüm Full İzle! 10 Ocak 2021 Kuzey Yıldızı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Show TV ekranlarının başarılı yapımlarından Kuzey Yıldızı ikinci sezonu ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen dizide her hafta yaşanacak yeni maceralar merakla bekleniyor. Dizi cumartesi akşamları saat 20.00’da Show TV’de ekrana geliyor.

Kuzey Yıldızı Tamamı Tek Parça 9 Ocak 2021 SHOW TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin paylaştığı Kuzey Yıldızı dizisinde yıllardır hasret çeken Kuzey ve Yıldız’ın 20 yıl sonra yeniden aşkları için mücadele etmesi anlatılıyor.

Kuzey Yıldızı Dizisi 45. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kuzey Yıldızı 45. bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Yayınlanan son bölümünde şaşırtıcı gelişmelerin yaşandığı dizide Kuzey ve Yıldız için yeni bir hayatın ilk temelleri atıldı. Kuzey hem kızıyla hem de Yıldız’la mutlu olmak için bütün gücü ile çabalamaya devam eder.

Kuzey Yıldızı dizisinin ekrana gelen son bölümünde Gökçe’nin yeni hastalığı herkesi şok eder. İki ailenin gündeminde de önemli bir yer alan bu hastalığın nasıl çözüleceği konuşulmaya başlanır. İnadı ile gerçek bir Mollaoğlu olduğunu kanıtlayan Gökçe’nin şimdi de iyileşmek için çabalaması beklenmektedir. Kızının hastalığı ile sarsılan Kuzey’in ise pes etmeye niyeti yoktur. Kızına destek olan Kuzey bir yandan da Yıldız ile kuracakları yeni hayat için emek vermeye devam eder. Yeni hayatlarına başlamak üzere olan ikili her şeyin tam olmasını istemektedir. 20 yıl bekledikten sonra kavuşan Kuzey ve Yıldız, yeni evlerindeki her detayı ince ince düşünür. Yıldız kendisini bile şaşırtan bir heyecan yaşarken, Kuzey sonunda bu hayallerinin gerçek olması için büyük çaba harcar. Herkes ev için seferber olur.

Kuzey Yıldızı Dizisi 46. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuzey Yıldızı dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünden sonra Kuzey ve Yıldız’ın yeni hayatları merak konusu olmaya başladı. Gökçe’nin de hastalığı ile mücadele etmeye başladığı dizide yaşanacak yeni maceralar merakla bekleniyor. Kuzey Yıldızı dizisi heyecanla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.