Sen Çal Kapımı Dizisi 26. Bölüm Full İzle! 9 Ocak 2021Sen Çal Kapımı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının başarılı yapımı Sen Çal Kapımı heyecan dolu bölümleri ve eğlenceli anlatımı ile ekrana gelmeye devam ediyor.

Sen Çal Kapımı Tamamı Tek Parça 9 Ocak 2021 FOX TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Başrollerinde Hande Erçel ve Keren Bürsin’in rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisi her hafta cumartesi günleri saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Sen Çal Kapımı Dizisi 25. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı geçen hafta 25. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Eda ve Serkan aşkını yeni sınavlar beklerken, Semiha hanım onları ayırmak için tüm gücü ile uğraşmaya devam eder. Bu sırada Aydan ve Ayfer arasında da farklı gerilimler ortaya çıkmaya başlar.

Sen Çal Kapımı dizisinin ekrana gelen son bölümünde Eda ve Serkan’ın Yılbaşı kutlaması yarım kalır. Semiha hanımın Serkan’ı asılsız bir suç ile ihbar etmesi yüzünden Serkan yeni yılın ilk saatlerini gözaltında geçirir. Bu sırada onu çok kısa da olsa görmek için çabalayan Eda ise babaannesini karşısında görür. Semiha Eda’yla aşklarını tehdit eden bir konuşma yapar.

Eda Serkan’ın aşkı ve babaannesinin tehditleri arasında kalır. Bu sırada Şef Alexander’ın yemek konusundaki yetenekleri sebebi ile Ayfer ile görüşmeye başlaması, Aydan’ı sinirlendirir. Serkan’ın gözaltından çıkması ile şirkete yakışıklı Arap Prens Seymen’in gelmesi bir olur. Artlife ile iş yapmak isteyen bu prensi Semiha getirir ve aslında çok farklı planları vardır. Şirkette işler karışırken yeni evli Pırıl ve Engin ise gerilimler yaşamaya başlar. Engin’in çok rahat olması, Pırıl’ı sinirlendirmeye başlar. Prens Seymen’in tekliflerini görüşmek için düzenlenen akşam yemeğinde Eda, Serkan ve Seymen bir araya gelir. Yemekte kimsenin beklemediği bir sır ortaya çıkar.

Sen Çal Kapımı Dizisi 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sen Çal Kapımı dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından Semiha’nın oyunları ve bu planlardan Eda ve Serkan aşkının nasıl etkileneceği merak konusu oldu. Prens Seymen ile yaşanacak gelişmelerin de merakla beklendiği Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.