Survivor 2021 Tek Parça 9 Ocak 2021 Cumartesi 1. Bölüm Canlı izle! Survivor 2021 İlk Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı Survivor uzun bekleyişin ardından geri döndü. 2020 sezonunun bitmesinin ardından beklenmeye başlanan yeni sezon bu akşam ekrana gelecek ilk bölüm ile yayın hayatına başlayacak. Program her hafta 5 gün ekrana gelecek. TV8 ekranlarında yayınlanan başarılı yarışmanın ilk bölümü merakla bekleniyor.

Survivor 2021 Tamamı Tek Parça 9 Ocak 2021 TV8 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Issız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren iki takımın kıyasıya yarıştığı Survivor yarışmacında her bölüm birçok yeni oyun oynanıyor. Çeşitli parkurlarda puan kazanmak için mücadele eden yarışmacılardan birinci olanlar yemek yeme hakkı kazanıyor. Adada hayatta kalma mücadelesinin verildiği yarışmada heyecan dolu anlar yaşanıyor. Her hafta en düşük performans gösteren isimlerin elendiği Survivor yarışmasında, başarılı olan isimler ise finale kadar gitmeyi ve birinciliği alma şansını elde ediyor.

Survivor 2021 Sezonu İlk Bölümü Bu Akşam Yayınlanacak

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor bu akşam yeni sezona başlıyor. 2021 sezonunun ilk bölümü ile bu akşam ekrana gelecek yarışmada yaşanacaklar merakla bekleniyor. Kısa süre önce ünlüler ve gönüllüler takımlarında yarışacak olan isimlerin de açıklandığı programda bu akşam ilk dokunulmazlık oyunu oynanacak. İlk dokunulmazlık oyununda kazanacak takımın hangisi olacağı şimdiden merak ediliyor.

Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yapmaya devam edeceği Survivor 2021 sezonunun ilk bölümü bu akşam ekrana geliyor. TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışmasında çeşitli parkurlarda mücadele edecek yarışmacılardan en yükse performansları gösteren isim haftanın ilk dokunulmazlığını kazanacak. İlk dokunulmazlık oyununun oynanacağı ve takımların izleyiciye yanıtılacağı Survivor’ın ilk bölümü merakla bekleniyor. Birçok ünlü ismin yarışacağı programın ilk bölümü saat 20.00’da ekrana gelecek.

Survivor 9 Ocak Fragmanı Yayınlandı Mı?

Uzun bir bekleyişin ardından yeni sezonun ilk bölümü ile bu akşam ekrana gelecek Survivor yarışmasının ilk bölüm fragmanı da yayınlandı. Kısa süre önce ünlüler ve gönüllüler takımlarının açıklandığı yarışmanın yayınlanan ilk fragmanında sakatlıklar dikkat çekti. İlk dokunulmazlık oyunu ile ekrana gelecek olan Survivor, bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.