Kefaret Dizisi 8. Bölüm Özeti...

Kefaret Dizisi 8. Bölüm Özeti...
FOX TV ekranlarında bu sezon yayın hayatına başlayan Kefaret dizisi ilgi ile takip ediliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen Kefaret dizisi pazar akşamları saat 20.00’da FOX TV’de sevenleri ile buluşuyor.

Kefaret Tamamı Tek Parça 10 Ocak 2021 FOX TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un rol aldığı Kefaret dizisi Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli romanından uyarlanarak ekrana geldi. Dizide hayatı bir anda değişen Zeynep’in hikayesi anlatılıyor.

Kefaret Dizisi 7. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Kefaret geçen hafta 7. bölümü ile ekrana geldi. Gerçeklere adım adım yaklaşan Sinan’ın buldukları heyecanı arttırmaya başladı. Ahmet’in de beklenmedik biri ile tanıştığı 7. bölüm izleyenleri ekrana kilitledi. Dizi yayınlanan son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Kefaret Dizisinin ekrana gelen son bölümünde Zeynep, Sabri’den kalan mirası kabul etmiş ve çiftliğinde Sude ve Can ile beraber yaşamaya başlamıştır. Zeynep yeni hayatının tadını çıkartırken, Sude de annesine iyice alışmaya başlar. Çiftlikte Sude’nin eski dadısı Ayşe hanım da vardır. Zeynep Ayşe hanımdan kaçırılma sonrasında yaşanan her şeyi öğrenmeye çalışır. Bu sırada Sinan ise bulduğu delilleri araştırmaya devam eder. Münevver Zeynep’in de kızını bulması ile Sinan’ın hayatını yoluna koyacağını düşünmeye başlar ve ona iş arar. Ancak Sinan’ın herkesten gizli geceleri gittiği bir işi vardır. Bu sırada abisinin hapisten çıkması ile karışan olaylar esnasında Arzu vurulur. Arzu’yu tedavi etmesi için Ahmet zorla çiftliğe götürülür. Bu sırada Ahmet küçük Cansu ile tanışır.

Kefaret Dizisi 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı M?

Kefaret dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından Sinan’ın gerçeklere ne zaman ulaşacağı ve öğrendiklerinin Zeynep’e söyleyip söylemeyeceği merak konusu oldu. Sinan’ın araştırmaya devam ettiği kayıp kızı Ahmet’in görmesi ise heyecanı arttırdı. Dizinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanları da yayınlandı. Kefaret dizisi yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.