Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 12 Ocak 2021 Salı Beyaz Tv Canlı izle!

Söylemezsem Olmaz’ın bugünkü bölümünde yine cesurca her şey konuşulmaya devam edecek. 12 Ocak Söylemezsem Olmaz bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 12 Ocak 2021 Salı Beyaz Tv Canlı izle TIKLAYINIZ

Hafta içi her gün saat 13.15’te Beyaz TV’de izleyici ile buluşan Söylemezsem Olmaz, magazin gündeminde konuşulmayanları konuşmaya devam ediyor. Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil sunumunda devam eden programda yine magazine dair söylenemeyenler, dobra sunucular tarafından dile getiriliyor. Söylemezsem Olmaz’ın bugünkü bölümünde yine cesurca her şey konuşulmaya devam edecek. 12 Ocak Söylemezsem Olmaz bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz 12 Ocak Salı Günü Neler Oldu, Programda Neler Konuşuldu?

Söylemezsem Olmaz’ın dün yayınlanan bölümünde yine cesur konularda gündeme geldi. Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar’ın nişanından karelerin yayınlandığı ve yorumlandığı programda, Seren Serengil’in babası Öztürk Serengil ölüm yıldönümünde anıldı. Acun Ilıcalı’nın Survivor 2021 başlangıcında yer verdiği motosiklet ve balık tasarımına sahip deniz taşıtı ile görüntüleri değerlendirilirken, büyük eleştiri alan görüntülere karşın sunucular Acun’u desteklediler. Ebru Şallı’yı ağlatan sürprize imza atan Uğur Akkuş programda konuşulurken, şarkıcı Hatice’nin Ivana Sert için sarfettiği, “Erkeği haraca bağlamak bu.” sözü enine boyuna tartışıldı.

Dün programa Zeki Müren hakkında şok sözlere imza atan Özdemir Erdoğan telefon ile bağlandı ve sözlerine açıklık getirmek istedi. Arto ise yorumlara sert çıkarak eski fotoğraflarını hatırlatması ile ortalık karıştı. Arto’nun Özdemir Erdoğan’ın da çıplak fotoğrafları olduğunu hatırlatması ile stüdyoda tansiyon yükseldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.