Müge Anlı Tamamı Tek Parça 12 Ocak 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Uzun yılardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı İle Tatlı Sert programı çarpıcı konuları ekrana taşımaya devam ediyor. Birçok şüpheli cinayet ve kayıp olayını ekrana taşıyan program akıl almaz olayları ile Türkiye’nin gündemini belirliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Tamamı Tek Parça 12 Ocak 2021 ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı ve ekibinin çalışmaları ile birçok olayın aydınlatıldığı program hafta içi her gün saat 10.00’da canlı yayın ile ATV ekranlarında seyircisi ile buluşmaya devam ediyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 11 Ocak Programında Neler Oldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı Müge Anlı İle Tatlı Sert dün yine birbirinden çarpıcı olay ve gelişmeleri ekrana taşıdı. Şüpheli cinayetler ile ilgili yeni gelişmelerin ortaya çıktığı ve izleyiciye aktarıldığı programda yapılan 3 farklı operasyon da gündeme geldi. Müge Anlı İle Tatlı sert programının son bölümü ile ilgi ile takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının yayınlanan son bölümünde Zeynep Güngör cinayeti gündem olmaya devam etti. Uzun zamandır aranan 4 çocuk annesi Zeynep Güngör’ün nasıl ve kim tarafından öldürüldüğü araştırılıyor. Programın dün ekrana gelen bölümünde Zeynep Güngör cinayeti ile ilgili yeni gelişmeler ekrana geldi. Programda başka şüpheli cinayetler de ele alındı. Diğer gündem olan Ali Toprak’ın katilinin kim olduğu da programın gündemlerinden biri olmaya devam ediyor. Muz serasında öldürülen Ali Toprak’ın neden öldürüldüğü ve katilinin kim olduğu programın çarpıcı gündemlerinden biri oldu. Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dünkü gündemlerinden biri de Erdem Uçkan ve Ceylan Barun oldu. Yeni bir hayata başlayacak ikili de canlı yayında konuşuldu.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 12 Ocak Programı Gündemleri Neler?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünün ardından programda bugün konuşulacak konular merak konusu oldu. Müge Anlı İle Tatlı Sert programının bugün ekrana gelecek bölümünde Zeynep Güngör ve Ali Toprak cinayetleri ile ilgili yeni gelişmeler izleyenler ile paylaşılacak. Program saat 10.00’da canlı yayın ile ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.