Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179. Bölüm Full İzle! 12 Ocak 2021 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle

ATV ekranlarında bugün yayınlanacak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini izlemek isteyen kişiler internet sitesi üzerinden, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179. bölüm izle, 12 Ocak EDHO izle” sorgularına yanıt arıyor. Diziyi izlemek isteyen kişiler için Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179. bölüm izle, 12 Ocak EDHO izle, sorgularına yanıt verdik. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179. bölüm izle, 12 Ocak EDHO izle sorgularına linklerine makalemizden erişim sağlayabilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Tamamı Tek Parça 12 Ocak 2021 ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının en sevilen yapımlarından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen dizinin yayınlanana her bölümü sosyal meydada gündem oluyor. Oktay Kaynarca’nın başrolünü oynadığı dizi her hafta salı akşamları ekrana geliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 178. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi en son 178. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan 178. bölümün ardından tatile çıkan dizi setinin yakın zamanda yeniden çekimlere başlaması bekleniyor. Her hafta salı günleri ekrana gelen yapım geçen hafta yayınlanmadı. Bu hafta da ekrana gelmeyecek olan dizinin önümüzdeki haftadan itibaren yayın hayatına devam etmesi bekleniyor. Dizinin sıkı takipçileri ise son bölümde yaşananları araştırmaya devam ediyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayınlanan son bölümünde ihanete uğrayan Tipi, Rafet’i boğarak öldürür. Bu cinayet ile masadaki dengeler bozulur. Alparslan’ın ölümü için masada çoğunluğu yakalamayı başaran Yaman Korkmaz aynı şeyi şimdide Tipi için yapmak ister ve İlyas Çakırbeyli’den masayı toplamasını ister. Yaman Korkamaz aynı zamanda babası ile Alparslan ve Hızır Çakırbeyli’nin ölümü içinde planlar yapmaya başlar. Bu sırada Hızır ise yakın dostu Tipi’nin hayatını kurtarmak için plan yapmak istemektedir. Ancak Hızır’ın önündeki en büyük engel Tipi’nin kendisidir. Bir an önce Gönül’e kavuşmak isteyen Tipi, Hızır’ı dinlemez. Bu sırada Emine ise masada kardeşi Tipi’ye infaz kararı çıkmaması için Behzat ve Haşmet Façalı’yı köşeye sıkıştırır. Hızır ise bir yandan Tipi’yi kurtarmak için diğer yandan ise içlerindeki haini bulmak için uğraşmaktadır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 179. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı, Yeni Bölüm Ne Zaman?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayınlanan son bölümünden sonra 179. bölüm fragmanı merakla beklendi. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Her hafta salı akşamları ekrana gelen yapım bu akşam ise yayınlanmayacak. Yılbaşı tatili için ara veren dizinin yeni bölümü ile 19 Ocak Salı akşamı ekrana gelmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.