Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 13 Ocak 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle

ATV’nin sevilen Esra Erol’da programını izlemek isteyen kullanıcılar web site üzerinden “Esra Erol 13 Ocak izle, Esra Erol son bölüm izle” aramasını yaparak verilere ulaşmak istiyor. “Esra Erol 13 Ocak izle, Esra Erol son bölüm izle” arama sonuçlarında “Esra Erol 13 Ocak izle, Esra Erol son bölüm izle” yanıtına cevap bulabilir ve linklerden faydalanabilirsiniz.

Esra Erol'da Tamamı Tek Parça 13 Ocak 2021 ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşlağı programları arasında yer alan Esra Erol, savrulan hayatları ve akıl almaz olayları ekrana taşıyor. Binlerce mağdur kişinin hikayesini anlattığı programda yaşananlar izleyenleri şaşkınlığa uğratıyor. Esra Erol ve ekibinin titizlikle çalıştığı program hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Esra Erol Programı 12 Ocakta Neler Oldu?

Ekranların sevilen gündüz kuşağı programlarından Esra Erol akıl almaz olayları ekrana getirmeye devam ediyor. Programın dün ekrana gelen bölümünde yine birçok çarpıcı konu ekrana taşındı. İnanılmaz olayların ekrana geldiği 12 ocak bölümü ilgi ile izlendi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde Ayfer’in 18 yıl önce doğurduğu bebeğinin satıldığı ortaya çıktı. Çocuğunu arayan Ayfer’in bebeğini bakıcı Sevcan’ın para karşılığı Ali-Fatma çiftine sattığı ortaya çıktı. Konu ile ilgili para ile bebeği satın alan Ali ve Fatma çiftinin açıklamaları ise şaşkınlık yarattı. Programın ekrana gelen diğer gündemi ise 3 çocuğunu terk edip Bahattin’e kaçan Damla oldu. 27 yaşındaki Damla, internet oyununda tanıştığı Bahattin’e gitti. Damla’nın eşi Selçuk ile büyük yüzleşmesi dün ekrana gelen programda gerçekleşti.

Esra Erol’un yeni gündemlerinden biri de 2 yıllık nişanlısı tarafından terk edilen Bahar oldu. Bahar 2 yıldır nişanlı olduğu kişinin hamile olduğunu öğrendiğinde kendisini terk ettiğini iddia ederek programa katıldı. Esra Erol’da konuşulan diğer konu ise 7 yaşındaki kızı ile beraber ortadan kaybolan 40 yaşındaki Şerife Öztürk oldu. Şerife Öztürk’ün annesi kızını ve torununu merak ediyor. Programda gündeme gelen diğer konu ise 4 yaşında terk edilen Cengiz Bey’in aile arayışı oldu.

Esra Erol 13 Ocak Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol birçok çarpıcı gündemi ekrana getirdiği 12 ocak bölümünün ardından yeni bölümü ile bugün ekrana gelecek. Programın bugün ekrana gelecek bölümünde Selçuk ve Damla yüzleşmesinde ikinci perde yaşanacak. Ayfer’in çocuğuna kavuşup kavuşamayacağının de merak edildiği Esra Erol, bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.