Müge Anlı Tamamı Tek Parça 14 Ocak 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

ATV’nin vazgeçilmez Müge Anlı ile Tatlı Sert programını izlemek isteyenler “Müge Anlı ile Tatlı Sert 14 Ocak izle, Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm izle” aramasını yaparak “Müge Anlı ile Tatlı Sert 14 Ocak izle, Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm izle" sonucuna ulaşıyor. Haberimizde “Müge Anlı ile Tatlı Sert 14 Ocak izle, Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm izle" sorusuna cevap bulabilir ve linklerden faydalanabilirsiniz.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Tamamı Tek Parça 14 Ocak 2021 ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı İle Tatlı sert programında dolandırıcılık ve kayıp olayları, şüpheli cinayetler ekrana geliyor. Konu ve olayları ile Türkiye’nin gündemini belirleyen program ilgi ile takip ediliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi hergün ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 13 Ocak Programında Neler Oldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı Müge Anlı İle Tatlı Sert çarpıcı gündemleri ekrana taşımaya devam ediyor. İlgi ile takip edilen programın dün ekrana gelen bölümünde yine şüpheli bir cinayet olayı ekrana damgasını vurdu. Evlilik vaadi ile dolandırılan 2 kişinin hikâyesinin de ekrana geldiği 13 Ocak programı yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında haftalardır devam eden Zeynep Güngör cinayeti sonunda çözüldü. Programda uzun zamandır ekrana gelen 4 çocuk annesi Zeynep Güngör’ün şüpheli ölümünün arkasındaki sır perdesi aralandı. Cinayet itirafının gelmesi ile Zeynep Güngör olayı kapanırken, programa yeni bir şüpheli cinayet damgasını vurdu. Ali Toprak muz serasında öldürüldü. Seracılık ile uğraşan Ali Toprak’ın şüpheli ölümünün ardında yatan sebepler merak edildi.

Cinayetin kıskançlık yüzünden mi yoksa para anlaşmazlığından mı kaynaklandığı ise merak ediliyor. Ali Toprak cinayetinin ayrıntıları Müge Anlı ve ekibi tarafından araştırılıyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünde dikkat çeken diğer bir gündem ise evlilik vaadi ile kandırılan ve dolandırılan erkekler oldu. Musa Bayır ve Harun Kaya 2 farklı kadın tarafından evlilik vaadi ile kandırıldı. İkili programda süreci ve nasıl dolandırıldıklarını anlattı. Müge Anlı ve ekibi dolandırıcı kadınları araştırmaya devam ediyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 14 Ocak Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünden sonra programda konuşulacak yeni gündemler merak konusu oldu. Bugün yeni bölümü ile ekrana gelecek programda Ali Toprak cinayeti ile ilgili gelişmeler ekrana gelecek. Ali Toprak cinayeti ile ilgili gelişmelerin paylaşılacağı 14 Ocak programında dolandırıcı sahte gelinler de yeniden ele alınacak. Yeni gündemlerin de ekrana geleceği program bugün saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.