Bir Zamanlar Çukurova neden oynamıyor? Bir Zamanlar Çukurova final mi oldu?

ATV’nin vazgeçilmez dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümlerini izlemek ve dizi hakkında detaylı bilgiyi almak isteyenler “Bir Zamanlar Çukurova 14 Ocak izle, Bir Zamanlar Çukurova tek parça izle” sorgusunu Google arama motorundan aratarak “Bir Zamanlar Çukurova 14 Ocak izle, Bir Zamanlar Çukurova tek parça izle” sorusuna cevap arıyor. Haberimiz içerisinden “Bir Zamanlar Çukurova 14 Ocak izle, Bir Zamanlar Çukurova tek parça izle” sorgusuna cevap bulabilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova Tamamı Tek Parça 14 Ocak 2021 ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda da başarılı şekilde yayın hayatına devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile izlenen dizide her hafta yaşanacaklar merakla bekleniyor. Zorluklarla dolu bir aşk hikâyesinin anlatıldığı yapımın başrollerini Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış üstleniyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi her hafta perşembe günleri saat 20.00’da yeni bölümleri ile ekrana geliyor.

Bir Zamanlar Çukurova neden oynamıyor? Bir Zamanlar Çukurova final mi oldu? 

Bir Zamanlar Çukurova neden oynamıyor sorusu dizinin gününde izleyiciler tarafından en çok merak edilen konu oldu. Yapılan araştırmada 14 Ocak 2021 günü ATV ekranlarında Fenerbahçe Kasımpaşa Türkiye Kupası maçının yer alması sebebiyle dizi bu perşembe ekrana gelmedi.. Dizi  ve Türkiye Kupası maçı aynı saate denk gelmesi sebiyle ekrandaolamadı.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 79. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova geçen hafta 79. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yılmaz’ın ölümü ile tüm Çukurova yas içine girer. Bu ölümün ardından Züleyha yıkılmışken, Demir kendisi de üzgün olmasına rağmen onu ayakta tutmaya çalışır. Dizinin son bölümü yine büyük beğeni topladı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ekrana gelen son bölümünde Yılmaz’ın çocuğunun yanına yetişmeye çalışırken geçirdiği kaza, her ne kadar Demir onun için elinden geleni yapsa da beklenmedik bir sonuç verir ve Yılmaz’ın ölümüne neden olur. Yıllardır bıkmadan sevdiği Yılmaz’ın ölümü ile yıkılan Züleyha ise ne yapacağını bilemez haldedir.

Demir Züleyha’ya destek olmaya çalışırken, Fikret ise Yılmaz’ın cenazesi ile ilgili işlerle ilgilenir. Yıllar önce kaybettiği ailesinde yaşadığı aynı acıyı tekrar yaşayan Fekeli de çok perişandır. Yaşanan her şeye rağmen hem Züleyha hem de Müjgan çocukları ile beraber cenazedeki yerlerini alırlar. Bu sırada hayatın devam ettiği Çukurova’ya ise yeni misafirler gelmeye başlar. Otomobil işi için gelen Ümit, bir anda Demir’in hayatına girer.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 80. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yayınlanan son bölümünün ardından yaşanacak yeni hikâyeler merak konusu oldu. Beklenmedik şekilde Yılmaz’ın ölmesine şaşıran izleyiciler hikâyenin nasıl devam edeceğini merak ediyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi heyecan dolu yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.