Payitaht Abdülhamid 134. Bölüm Full İzle! 15 Ocak 2021 Payitaht Abdülhamid Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1’in sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid’in son bölümlerini izlemek isteyen izleyiciler "Payitaht Abdülhamid 15 Ocak izle, Payitaht Abdülhamid son bölüm izle” sorgusunu Google gibi arama motorları üzerinden aratarak "Payitaht Abdülhamid 15 Ocak izle, Payitaht Abdülhamid son bölüm izle” sorgusuna ulaşabilir. Haberimiz içerisinde "Payitaht Abdülhamid 15 Ocak izle, Payitaht Abdülhamid son bölüm izle” sorgusuna cevap olarak dizi hakkında tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Payitaht Abdülhamid Tamamı Tek Parça 15 Ocak 2021 TRT1 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda da ilgi ile izlenen Payitaht Abdülhamid dizisi izleyenlerden büyük beğeni topluyor. Osmanlı Devleti’nin son yıllarının anlatıldığı yapımın başrollerinde Bülent İnal ve Özlem Conker yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve heyecan dolu senaryosu ile sevilen Payitaht Abdülhamid dizisi her hafta cuma akşamları ekrana geliyor.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 133. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid geçen hafta 133. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümü ile Abdülhamid kendisine ihanet edenleri bulmak için çalışmalarına devam ederken, Eşref Aziz de yeni bir yüzleşme yaşar. Sarayda da maceranın devam ettiği Payitaht Abdülhamid dizisinin son bölümü yine büyük beğeni topladı.

Payitaht Abdülhamid dizisinin ekrana gelen son bölümünde Sultan Abdülhamid mason paşayı bulmak için hazırladığı planının yolunda gitmesi ile kendisine ihanet eden başka paşa olup olmadığını öğrenmek ister. Bunun için de yenide Ahmet Nuri Efendi ile işbirliği yapar. Sultan Abdülhamid’e ihanet edenleri araştıran Ahmet Nuri Efendi aynı zamanda masonlara büyük darbe vuracak bir evrakın peşine düşer. Eşref Aziz ise gizli deftere ulaşmış ve geçmişle hesaplaşma yaşamaya başlamıştır.

Eşref Aziz bu hesaplaşmayı sonlandırmak ve oğlu Ali Osman’ı kurtarmak için yeniden harekete geçer. Naime de Saliha Sultan’ın sarayda kalacağını öğrenince bu işi sonlandırmak için plan yapar. Annesinin ağzından babasına mektup yazar. Böylece Abdülhamid’in annesini affetmesini ve annesi saraya dönünce de Saliha Sultan’ın gitmesini planlar. Saliha Abdülhamid’in gözüne girmeye çalışırken, Bidar Sultan’ın mektubu Abdülhamid’in önüne gelir. Bu sırada Fatma ise kardeşi Aliye’den iyice şüphelenmeye başlar.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 134. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?      

Payitaht Abdülhamid dizisi ekrana gelen son bölümü ile yine heyecanı yükseltti. Dizide Eşref Aziz’in oğlunu kurtarıp kurtaramayacağı merak konusu oldu. Yayınlanacak yeni bölümü ile Bidar Sultan’ın da saraya dönmesinin beklendiği 134. bölüm fragmanı izleyenlerin dikkatini çekti. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.