Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 18 Ocak 2021 Pazartesi Beyaz Tv Canlı izle!

Beyaz TV ekranlarının en çok konuşulan programı Söylemezsem Olmaz'ın yeni bölümlerini izlemek isteyen seyirciler "Söylemezsem Olmaz 18 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz tek parça izle” sorgularını Google gibi arama motorlarından aratarak "Söylemezsem Olmaz 18 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz tek parça izle" sorgusuna cevap arıyor. Haberimiz içerisinde "Söylemezsem Olmaz 18 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz tek parça izle" sorgusuna cevap bulabilir ve kesintisiz izleyebilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 18 Ocak 2021 Beyaz TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Beyaz TV ekranlarında Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto sunumu ile izleyiciyle buluşan sıra dışı magazin programı Söylemezsem Olmaz, yine dolu dolu gündemi ile haftanın ilk iş gününde izleyenler ile buluşuyor. Saatler 13.15’i gösterdiğinde sunucularımız, magazin gündeminin konuşulmayanlarını cesur yorumları ile ekranlara getiriyor.

Söylemezsem Olmaz Önceki Bölümde Neler Oldu, 15 Ocak’ta Ne Konuşuldu?

Beyaz TV ekranlarında geride bıraktığımız haftanın son işlem gününe enerjik başlayan programda, magazin gündeminin önde gelen konuları masaya yatırıldı. Şeyma Subaşı’nın yüzünü göstermemekte oldukça kararlı olan Şeyma Subaşı’nın dikkatleri saatine çektiği son paylaşım, Seren Serengil ve Arto’nun resmen diline düştü. Sevilen ikili söyledikleri ile dikkat çekerken, ekranları başındaki herkes şaşkınlığını gizleyemedi. Boşanma davası ardından sessizliğini ilk kez bozan Demet Şener’in açıklamalarının değerlendirildiği programda, muhabirlerin Şener’e sorduğu boşanma nedenlerine verdiği yanıtlar izleyicilerle buluşturuldu.

Gonca Vuslateri’nin sosyal medya hesabından yaptığı tepki çeken paylaşımı masaya yatırılırken, paylaşımda yer alan ATV muhabiri Özge Mayetin canlı yayına bağlanarak Gonca Vuslateri’ye sert tepki gösterdi. Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in arasında aşk olduğunu ilk günden bu yana iddia eden programın ikilinin yakınlaşma anlarını gösteren yeni görüntülerin yayınlanmaya devam etmesi üzerine ikiliden gelen Söylemezsem Olmaz göndermesi ekranlarda paylaşılarak sunucular tarafından komik olarak değerlendirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.